Εσύ έχεις δοκιμάσει σοκολατένιο κέικ σε κούπα; Ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσεις το μαγειρικό σου ταλέντο!

15:00 23/11/2021 - Πηγή: iPop

Τα νέα είναι υπέροχα! Μπορείς να φτιάξεις το αγαπημένο σου σοκολατένιο κέικ εύκολα, γρήγορα και με τα πιο απλά υλικά! Μπορείς να το απολαμβάνεις πάντα και παντού και τώρα μπορείς να το βάλεις ακόμα και στην κούπα σου! Για σήμερα, λοιπόν, σου έχουμε συνταγή για το πιο γευστικό σοκολατένιο κέικ σε κούπα!

Τα καλύτερα μπισκοτάκια σοκολάτας

με γέμιση κρέμα marshmallow είναι εδώ και σε περιμένουν να τα γευτείς!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το σοκολατένιο κέικ σε κούπα:2 κουταλιές της σούπας αλεύρι χωρίς γλουτένη που φουσκώνει μόνο του2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη1/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ χωρίς γλουτένη1 μεγάλο αυγό2 κουταλιές της σούπας γάλα1 κουταλιά της σούπας λάδι2 κουταλιές της σούπας NutellaΔιπλή κρέμα ή παγωτό, για το σερβίρισμαΣιρόπι σοκολάτας χωρίς γλουτένη, για σερβίρισμα

Το πιο γρήγορο και γευστικό κέικ που θα σου ζητάνε όλοι τη συνταγή

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Ένωσε το αλεύρι, με τη ζάχαρη, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ. Κάνε μια λακκούβα στο κέντρο και πρόσθεσε το αυγό, το γάλα και το λάδι. Χρησιμοποίησε το μούλτι για να χτυπήσεις το μείγμα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Μετάφερε τα υλικά σε μία κούπα και ρίξε τη Nutella με ένα κουτάλι στο κέντρο. Βάλε την κούπα σε ένα φούρνο μικροκυμάτων για 70 δευτερόλεπτα ή μέχρι να φουσκώσει. Περιέχυσε με διπλή κρέμα ή παγωτό και σιρόπι σοκολάτας.

6 μύθοι για την επίδραση της σοκολάτας στην υγεία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εσύ έχεις δοκιμάσει σοκολατένιο κέικ σε κούπα; Ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσεις το μαγειρικό σου ταλέντο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εσύ, Ήρθε,esy, irthe