Έρευνα υποστηρίζει ότι αυτοί οι άνδρες μπορούν να σε φέρουν πιο εύκολα σε οργασμό

12:13 2/1/2017 - Πηγή: iPop

Οι ερευνητές τα έβαλαν κάτω, τα μελέτησαν και υποστηρίζουν ότι βρήκαν ποιοι άνδρες μπορούν να σε φέρουν πιο εύκολα σε οργασμό! Το αποτέλεσμα της έρευνας σίγουρα, όμως, δεν θα σε φέρει προ εκπλήξεως.

Ερευνητές απ’ το University of Albany στη Νέα Υόρκη διαπίστωσαν πως οι γυναίκες είναι πιο δυνατό να βιώσουν έναν έντονο οργασμό εάν ο σύντροφός τους είναι ευκατάστατος, ελκυστικός και με αυτοπεποίθηση. Η ένταση του οργασμού μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, μπορεί να αυξηθεί εάν ο άνδρας είναι και ιδιαίτερα όμορφος εξωτερικά.

Οι μελετητές γράφουν στην έρευνά τους:

Η ένταση του οργασμού σχετιζόταν με τον τρόπο προσελκύονται οι γυναίκες απ’ τους συντρόφους τους, πόσες φορές έκαναν σεξ την εβδομάδα και το πόσο ικανοποιημένες ήταν απ’ την σεξουαλική επαφή

Την έλξη και την αυτοπεποίθηση η αλήθεια είναι ότι τα καταλαβαίνουμε, αλλά το να είναι ο άλλος πλούσιος; Μπορεί να μην είμαστε επιστήμονες, αλλά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η αλήθεια είναι πως μας αφήνει με ερωτηματικά!

Η έρευνα διαπίστωσε, τέλος, ότι οι γυναίκες είναι πιθανότερο να κάνουν συχνά σεξ με τον σύντροφό τους όταν τον βρίσκουν σέξι αλλά και με αίσθηση του χιούμορ!

The post Έρευνα υποστηρίζει ότι αυτοί οι άνδρες μπορούν να σε φέρουν πιο εύκολα σε οργασμό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα