Σφηνάκι ειδήσεων για σένα που τρέχεις αλλά θες να ενημερωθείς!

08:21 13/4/2017 - Πηγή: iPop

Ο χρόνος σου λίγος, οι ειδήσεις, όμως, πολλές; Δεν υπάρχει λόγος άγχους, το iPop.gr σε κρατάει ενημερωμένο μ’ ένα σφηνάκι ειδήσεων για σένα που τρέχεις αλλά θες να ενημερωθείς, αφού σ’ αυτό το άρθρο θα βρεις όλες τις ειδήσεις της ημέρας, για να είσαι ενημερωμένος, χωρίς να χάνεις χρόνο!

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές
βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι: Αναλυτικότερα, στα νοτιοανατολικά αναμένονται τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Τοπικοί όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά στα πελάγη έως 5 μποφόρ.

Ο Τσίπρας δίνει τον ρυθμό στο υπουργικό συμβούλιο: Μετά το Eurogroup της Μάλτας, συνεδριάζει για πρώτη φορά το Υπουργικό Συμβούλιο με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει τον ρυθμό σχετικά τόσο με την πορεία του κυβερνητικού έργου, τη συμφωνία, τη πορεία της διαπραγμάτευσης και βέβαια τη συζήτηση για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος αλλά και μία καλά ενορχηστρωμένη επίθεση στη ΝΔ και στο πρόσωπο του αρχηγού της.

Δεύτερο σοκ για την Dortmund: Μετά από την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Dortmund ένα δεύτερο σοκ την περίμενε στον αγώνα με την Monaco με το σκορ να λήγει 2-3 υπέρ της Μονακο.

Πόσο ακόμα αίμα αντέχουμε; 13 επιθέσεις τζιχαντιστών και 350 νεκροί σ’ ένα χρόνο: Όλο και περισσότερο μεγαλώνει δυστυχώς η λίστα των αιματηρών επιθέσεων των Τζιχαντιστών στη Δύση την στιγμή που οι μυστικές υπηρεσίες και οι διωκτικές αρχές βρίσκονται ακόμα εν μέσω έρευνας του καταλληλότερου τρόπυ αντιμετώπισης των τυφλών χτυπημάτων από μοναχικούς λύκους.

The post Σφηνάκι ειδήσεων για σένα που τρέχεις αλλά θες να ενημερωθείς! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα