Έρχεται- Η νέα παιχνιδομηχανή της Nintendo θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό- Video

14:52 21/10/2016 - Πηγή: iPop

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φανατικούς υποστηρικτές της τεχνολογίας. Η Nintendo έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας της παιχνιδομηχανή και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό να απορούν για τις χρήσεις της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα παιχνιδομηχανή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορητή συσκευή ή ακόμα και ως μια κονσόλα για το σπίτι.

Μάλιστα, στην

αρχή η εταιρεία είχε δώσει στη συσκευασία την ονομασία NX. Στη συνέχεια, όμως, αποφάσισε να το αλλάξει και να την πει, Nintendo Switch.

Να σημειωθεί, πως η παιχνιδομηχανή της Nintendo μοιάζει μ’ ένα tablet, αλλά παράλληλα διαθέτει και χειριστήριο στις πλευρές του.

Το Switch παράλληλα, μπορεί να τοποθετηθεί σε μία dock κονσόλα και να παρέχει στον χρήστη ακόμα και τη δυνατότητα να παίζει παιχνίδια μέσω της τηλεόρασής του, ή ακόμα και να τη χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου ως μια φορητή συσκευή.

Τονίζουμε, πως τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν σε μικρές «δισκέτες», όπως ήταν και οι παλιότερες δισκέτες του Nintendo.

Η εταιρεία παράλληλα υπογράμμισε ότι «στις εταιρείες ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν τίτλους για την επερχόμενη κονσόλα θα συμπεριλαμβάνονται οι Activision, Bethesda, EA Games, Sega, Ubisoft και Warner Brothers».

Σε σχετικό του δημοσίευμα το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, εξηγεί, πως η εταιρεία «δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πολλά σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017».

photo:theverge.com

The post Έρχεται- Η νέα παιχνιδομηχανή της Nintendo θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό- Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα