Επιβεβαιώνει τις αυξήσεις φόρων ο Αλεξιάδης

19:08 4/4/2016 - Πηγή: iPop

Η συμφωνία περιλαμβάνει αυξήσεις στους φόρους, επιβεβαίωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης, δίνοντας στην ουσία συνέχεια στην παλαιότερη δήλωσή του: «Τελείωσαν τα άσχημα και έρχονται τα χειρότερα».

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε: «Το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης είναι σαφές. Η συμφωνία του καλοκαιριού προβλέπει αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων».

Ο Υπουργός είπε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με την αύξηση του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, απαντώντας σε

σχετική ερώτηση του κ. Κεγκέρογλου, και πρόσθεσε: « Η διαπραγμάτευση προβλέπει αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων. Αυτά ψηφίσατε».

Ο κ. Αλεξιάδης συμπλήρωσε πως δεν θα ήταν λογικό να έρθει ο υπουργός και να μιλήσει αναλυτικά τι έχει συμφωνηθεί και τι όχι με τους Θεσμούς. «Ωστόσο δεν θα επιβεβαιωθούν όσα τερατολογικά ακούγονται. Επειδή δεν αναφέρομαι στον τάδε φόρο δεν σημαίνει ότι επιβεβαιώνω την αύξησή του».

Σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών τόνισε:

Διεξάγονται πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις αντιλαμβάνεστε τις πιέσεις που ασκούνται… Για την πορεία και τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διαρροές ή σχόλια

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Επιβεβαιώνει τις αυξήσεις φόρων ο Αλεξιάδης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα