Επιτρέπονται εκ νέου -επιτέλους- τα laptops στις πτήσεις της Emirates προς ΗΠΑ

13:37 5/7/2017 - Πηγή: iPop

Επιτρέπονται εκ νέου -επιτέλους- τα laptops στις πτήσεις της Emirates προς ΗΠΑ, αφού η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε την Τετάρτη πως αίρεται με άμεση εφαρμογή η απαγόρευση στους επιβάτες να έχουν μαζί τους στην καμπίνα τους φορητούς υπολογιστές.

Εκπρόσωπος της Emirates

δήλωσε συγκεκριμένα: «Η απαγόρευση για τις ηλεκτρονικές συσκευές ήρθη με άμεση εφαρμογή για τις πτήσεις με προορισμό τις ΗΠΑ».

Ο ίδιος σημείωσε πως η αεροπορική εταιρεία έλαβε άδεια απ’ την Ουάσινγκτον προκειμένου να σταματήσει τον περιορισμό, εφαρμόζοντας νέα μέτρα ασφαλείας, τα οποία συνάδουν με τους κανονισμούς της Κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Τρεις εταιρείες (Eithad, Turkish Airlines και Emirates) που μέχρι πρότινος εφάρμοζαν την απαγόρευση, πλέον επιτρέπουν ξανά στους επιβάτες τους να φέρουν μαζί τους στην καμπίνα τα laptops τους.

Θυμίζουμε πως τον Μάρτιο η αμερικανική Κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι απαγορεύει στους επιβάτες εννέα αεροπορικών εταιρειών από δέκα διεθνή αεροδρόμια αραβικών χωρών και της Τουρκίας να έχουν τους φορητούς υπολογιστές τους και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές στην καμπίνα στις πτήσεις προς τις ΗΠΑ.

Photo: Getty

The post Επιτρέπονται εκ νέου -επιτέλους- τα laptops στις πτήσεις της Emirates προς ΗΠΑ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα