Επίθεση στο Λονδίνο: Αναγνωρίστηκε ένα ακόμα θύμα

11:19 7/6/2017 - Πηγή: iPop

Αναγνωρίστηκε ένα ακόμα θύμα της επίθεσης στο Λονδίνο. Πρόκειται για την αγνοουμένη 21χρονη νταντά από την Αυστραλία.

Μεταξύ των 7 νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο είναι και η Sarah Zelenak, η νεαρή νταντά από την Αυστραλία, η οποία είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της επίθεσης στο Λονδίνο.

Η μητέρα της Sarah ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου της μέσω του Facebook, καθώς την έψαχνε απεγνωσμένα όλες αυτές τις ημέρες:

Η Sarah επιβεβαιώθηκε πως είναι νεκρή.

Βρήκαν το σώμα της και τα τεστ DNA, απέδειξαν πως είναι εκείνη. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sarah είχε γλιτώσει από άλλες δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο.

Τον προηγούμενο Μάρτιο είχε βρεθεί μια ημέρα πριν το τρομοκρατικό χτύπημα στη γέφυρα του Ουέστμινστερ στον τόπο της επίθεσης. Επίσης είχε αγοράσει και εισιτήρια για την συναυλία της Arianna Grande στο Manchester, αλλά δεν πήγε τελικά.

Τελευταίο άτομο που την είδε ήταν φίλη της, με την οποία είχε δειπνήσει στο London Grind και όταν έγινε η επίθεση έψαχναν στο δρόμο κάποιο μπαρ. Όταν ξεκίνησε το χάος η καθεμία έτρεξε για να σωθεί.

Σύμφωνα με την φίλη της, η Sarah ήταν εύκολος στόχος εξαιτίας των τακουνιών της καθώς δεν της επέτρεψαν να τρέξει γρήγορα. Η ίδια από εκείνη την στιγμή και μετά σταμάτησε να απαντά στο τηλέφωνό της και στα απεγνωσμένα μηνύματα της φίλης της.

The post Επίθεση στο Λονδίνο: Αναγνωρίστηκε ένα ακόμα θύμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα