Επιστροφή στα θρανία έχουμε να διαβάσουμε Beyonce!

15:06 2/9/2017 - Πηγή: iPop
Επιστροφή στα θρανία διότι τώρα μπορούμε να διαβάσουμε Beyonce. Είσαι o μεγαλύτερος fan της γνωστής τραγουδίστριας; Τότε σου έχουμε πολύ καλά νέα γιατί τώρα μπορείς να την σπουδάσεις.

Ναι σωστά άκουσες η Beyonce γίνεται μάθημα. Το πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης μόλις πρόσθεσε στο πρόγραμμά του μάθημα με θέμα την

αγαπημένη σε όλους μας pop star.

Μάλιστα, περισσότεροι από 70 φοιτητές του πανεπιστημίου έσπευσαν να κάνουν εγγραφή, προκειμένου να παρακολουθήσουν το μάθημα.

Η ονομασία του μαθήματος είναι «Beyonce, Gender and Race» και θα διδάσκεται όπως ακριβώς διδάσκονται και άλλα πολιτιστικά μαθήματα, όπως αναφέρει η δανέζικη εφημερίδα Local.

Στο τηλεοπτικό δίκτυο TV2, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Erik Steinskog, δήλωσε ότι το έργο της Beyonce παρουσιάζει ακαδημαϊκό ενδιαφέρον.

Στο μάθημα θα αναλύουμε τα τραγούδια και τα μουσικά βίντεο της. Θα υπάρξει εστίαση στο φύλο, την σεξουαλικότητα και την καταγωγή

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι «ένας από τους στόχους (του μαθήματος) είναι να εισαγάγει τη μαύρη φεμινιστική σκέψη, η οποία δεν είναι γνωστή στη Σκανδιναβία. Θέλουμε να εξερευνήσουμε την ολότητα του φεμινισμού».

Η Beyonce είναι σημαντική για την κατανόηση του κόσμου στον οποίο ζούμε. Είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες ποπ καλλιτέχνες, γεγονός που την καθιστά σημαντική για την ανάλυση της σύγχρονης εποχής

Η Beyonce έχει επίσης απασχολήσει πριν μερικά χρόνια και το πανεπιστήμιο Rutgers στο Νιου Τζέρσεϊ.

The post Επιστροφή στα θρανία έχουμε να διαβάσουμε Beyonce! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα