Επιμένουν οι ΑΝΕΛ- Ανοιχτό το θέμα Μουζάλα επιβεβαιώνει και η Μ. Χρυσοβελώνη

11:50 18/3/2016 - Πηγή: iPop

Μετά την επιβεβαίωση αναφορικά με το θέμα του Γιάννη Μουζάλα που παραμένει ανοιχτό δια στόματος του Τ. Κουίκ παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Σε συνέντευξη της την Παρασκευή η Μ. Χρυσοβελώνη τόνισε χαρακτηριστικά:

Για εμάς η αναφορά του κ. Μουζάλα στο θέμα της Μακεδονίας είναι πάρα πολύ σοβαρή, διότι όπως καταλαβαίνετε για τον Πάνο τον Καμμένο το θέμα της Μακεδονίας αποτελεί στάση ζωής εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια

Και

πρόσθεσε:

Το θέμα του κ. Μουζάλα, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει για μας ανοιχτό, θα το προσεγγίσουν πάλι οι δύο αρχηγοί την Τετάρτη, με δεδομένο ότι προηγούνται η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής για το προσφυγικό, αλλά και η συζήτηση στη Βουλή, την Τρίτη, για θέματα διαφθοράς, διαπλοκής και δικαιοσύνης

Απάντηση σε όσους μιλούν για ρήξη ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

Η Μ.Χρυσοβελώνη επέκρινε όσους μιλούν για ρήξη και σημείωσε:

ΑΝΕΝ και ΣΥΡΙΖΑ δεν απομακρύνθηκαν ποτέ και ότι οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι άριστες. Η εμπιστοσύνη μας ασφαλώς και παραμένει προς την Κυβέρνηση. Απλώς οι ΑΝΕΛ δεν παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα

Κλείνοντας τη συνέντευξη της βέβαια, παραδέχτηκε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει δώσει «θετικά δείγματα γραφής στο ζήτημα διαχείρισης των προσφυγικών ροών και έχει συνεργαστεί άψογα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο».

Νέα νύξη στο ζήτημα της παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα έκανε οι ΑΝΕΛ δια στόματος του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος τόνισε πως η παραίτηση του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτκή είναι στο τραπέζι και την ζητούν.

Ο κ. Κουίκ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για άρση στης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του κ. Μουζάλα όσον αφορά την διαχείρισή του πάνω στο προσφυγικό, αλλά αποκλειστικά όσον αφορά το ατόπημά του.

Ο ίδιος πρόσθεσε στην συνέχεια πως: «Από την εποχή του Κώστα Καραμανλή για πρώτη φόρα Κυβερνητική Εκπρόσωπος δηλώνει ότι δεν διαπραγματευόμστε το όνομα των Σκοπίων. Αυτό είναι ένα τεράστιο κέρδος που προέκυψε από τη δική μας θέση».

The post Επιμένουν οι ΑΝΕΛ- Ανοιχτό το θέμα Μουζάλα επιβεβαιώνει και η Μ. Χρυσοβελώνη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα