Επί ποδός η αστυνομία της Τουρκίας- Ανθρωποκυνηγητό για τρεις καμικάζι

16:07 21/3/2016 - Πηγή: iPop

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Τουρκίας. Οι άνδρες της έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και αναζητούν τρεις επίδοξους καμικάζι βομβιστές μετά την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Τα τούρκικα Μέσα έχουν δημοσιεύσει στοιχεία των τριών ανδρών που πιστεύεται ότι σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους και ζητούν σε όποιον γνωρίζει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές.

Να τονισθεί πως η επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στοίχισε τη ζωή τριών Ισραηλινών και ενός Ιρανού. Η συγκεκριμένη επίθεση

πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη λεωφόρο Ιστικλάλ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή: «Όλες οι αστυνομικές μονάδες έχουν αναλάβει δράση για να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους τρεις τρομοκράτες που θεωρούνται ύποπτοι ότι είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους που σχεδιάζουν θεαματικές επιθέσεις».

Λόγω φόβων ματαιώθηκε μόλις δύο ώρες πριν την έναρξη του και ο ποδοσφαιρικός αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες της Κωνσταντινούπολης, την Γαλατασαράι και την Φενερμπαχτσέ.

Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Εφκάν Αλά:

«Ο καμικάζι βομβιστής της Κωνσταντινούπολης ήταν ένας άνδρας γεννημένος το 1992 ο οποίος κατάγεται από τη νότια επαρχία Γκαζιαντέπ, κοντά στα συριακά σύνορα».

Ενώ επίσης τόνισε «ότι μέχρι στιγμής πέντε πρόσωπα έχουν τεθεί υπό κράτηση σε σχέση με την έκρηξη».

The post Επί ποδός η αστυνομία της Τουρκίας- Ανθρωποκυνηγητό για τρεις καμικάζι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα