«Έπεσε» η σελίδα της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης- Συμβουλές για τους Αμερικανούς που θέλουν να μεταναστεύσουν (Photos-Video)

11:11 9/11/2016 - Πηγή: iPop

Ο κυριότερος ιστότοπος της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης, μόλις άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών και να φαίνεται το προβάδισμα του Τραμπ, παρουσίασε σοβαρά προβλήματα, καθώς παρατηρήθηκε μεγάλη αύξησης των ατόμων που έψαχναν πως θα μετακομίσουν στον Καναδά.

Σημειώνεται, πως λόγω της μεγάλης επισκεψημότητας ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Ασία είδαν το μήνυμα σφάλματος όταν προσπάθησαν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.cic.gc.ca.

Κανονικά
όταν μπαίνεις στη σελίδα εμφανίζετε η εξής εικόνα:

Το πρόβλημα επισημάνθηκε από πολλούς χρήστες του Twitter και η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου.

Τι πρέπει να κάνεις αν θες μετακομίσεις στον Καναδά και να γίνει ένας Καναδός πολίτης;

Αρχικά δες το σχετικό video:

Ο Καναδάς είναι μια χώρα όπου η υγειονομική περίθαλψη είναι δωρεάν, οι άνθρωποι είναι φιλικοί, και ο Πρωθυπουργός της είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ.

Αλλά στην πραγματικότητα να γίνεις πολίτης του Καναδά τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα πρέπει να ζήσεις εκεί για τουλάχιστον έξι χρόνια, έχοντας καλή συμπεριφορά.

Αν είσαι καλεσμένος για να γίνεται μόνιμος κάτοικος, θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από την πολιτεία τα σχέδιά σου έτσι ώστε να μείνεις εκεί υποβάλλοντας πρώτα αίτηση. Η κυβέρνηση θα καθορίζει τη νέα μόνιμη κατοικία σου, αλλά αν βγαίνεις συνεχώς εκτός χώρας θα έχετε πρόβλημα.

Για να μπορέσεις να κάνεις αίτηση παραμονής θα πρέπει πρώτα να είσαι μόνιμος κάτοικος με φυσική παρουσία στον Καναδά για τουλάχιστον 1.460 ημέρες (τέσσερις δηλαδή περιόδους των 365 ημερών).

Πρέπει επίσης να είσαι παρών για 183 ημέρες (ένα εξάμηνο) κατά τη διάρκεια καθενός από τα τέσσερα ημερολογιακά έτη που είναι πλήρως ή εν μέρει εντός των έξι ετών πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Με άλλα λόγια, ο χρόνος παραμονής σας στον Καναδά θα πρέπει να μείνει σχετικά σταθερή.

Θυμίζουμε, πως ο Καναδάς έχει δύο επίσημες γλώσσες τα αγγλικά και τα γαλλικά για να γίνεις πολίτης, θα πρέπει να γνωρίζετε έστω ένα.

Διαβάστε επίσης:

Γι’ αυτούς τους 19 λόγους αγαπάμε τόσο πολύ τον Justin Trudeau

The post «Έπεσε» η σελίδα της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης- Συμβουλές για τους Αμερικανούς που θέλουν να μεταναστεύσουν (Photos-Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα