Εντοπίστηκε η ουρά και τμήμα του κινητήρα του μοιραίου Τουπόλεφ

07:43 27/12/2016 - Πηγή: iPop

Κι άλλα συντρίμμια του μοιραίου Τουπόλεφ βρέθηκαν στον βυθό της Μαύρης Θάλασσας το βράδυ της Δευτέρας. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ενημέρωσε ότι πρόκειται για τμήματα της ουράς και του κινητήρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας:

Αρκετά συντρίμμια βρέθηκαν στον βυθό, μεταξύ αυτών η ουρά μαζί με τμήματα του κινητήρα. Αυτή τη στιγμή οι δύτες εξετάζουν αυτά τα κομμάτια

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Δευτέρας εντοπίστηκε στον βυθό της Μαύρης Θάλασσας και τμήμα της ατράκτου του αεροσκάφους.

Παράλληλα, κατά τις επιχειρήσεις

διάσωσης βρέθηκε ακόμα μια σορός, η οποία και ανασύρθηκε.

«Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται επί 24ωρου βάσης. Το απόγευμα εντοπίστηκε κι ανασύρθηκε άλλη μια σορός, η οποία μεταφέρθηκε σε ένα πλοίο», αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση του υπουργείου, χωρίς όμως, να δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των σορών που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής.

Το πρακτορείο TASS μεταδίδει, ωστόσο, ότι 13 θύματα έχουν ανασυρθεί, ενώ αναφέρει ότι η σορός που ανασύρθηκε είναι του πιλότου.

Οι Αρχές εξακολουθούν να προσπαθούν ενώσουν τα κομμάτια του παζλ της αεροπορικής τραγωδίας και να κατανοήσουν τι προκάλεσε την συντριβή του Τουπόλεφ. Πάντως, η τρομοκρατική ενέργεια προς το παρόν έχει αποκλειστεί ως πιθανό σενάριο.

Διαβάστε ακόμα:

Πληροφορίες που σοκάρουν για το μοιραίο Τουπόλεφ- «Κρατηθείτε, πέφτουμε» φώναζαν οι πιλότοι

Photo: © Nina Zotina / Reuters

The post Εντοπίστηκε η ουρά και τμήμα του κινητήρα του μοιραίου Τουπόλεφ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα