Εντοπίσθηκε το Τσέσνα- Νεκροί οι επιβαίνοντες

12:30 17/10/2016 - Πηγή: iPop

Με το χειρότερο τρόπο έληξαν οι έρευνες για το μικρό αεροσκάφος τύπου Τσέσνα που αγνοούνταν από την Κυριακή. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας το αεροσκάφος εντοπίσθηκε και μέσα σ΄αυτό βρέθηκαν οι σωροί των επιβαινόντων.

Όπως έγινε γνωστό το Τσέσνα εντοπίσθηκε από Super Puma που συμμετείχε στις έρευνες που πραγματοποιούνταν κοντά στα Καλάβρυτα.

Στο σημείο

βρέθηκαν και οι σοροί των δυο πιλότων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίσθηκε ζημιά η οποία πιθανό να προήλθε από πυρκαγιά.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίστηκαν τρία μόλθς χιλιόμετρα βόρεια από το πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων. Απανθρακωμένοι βρέθηκαν ο 32χρονος χειριστής του μονοκινητήριου και ο εκπαιδευόμενος συγκυβερνήτης.

Θυμίζουμε, πως το μικρό αεροπλάνο τύπου Τσέσνα είχε χαθεί από τα ραντάρ το απόγευμα της Κυριακής.

Μάλιστα, τελευταία φορά είχε εντοπισθεί από τα ραντάρ όταν ήταν μεταξύ του ορεινού όγκου Καλαβρύτων κατά τη διάρκεια της πτήσεις που εκτελούσε από την Ανδραβίδα προς τα Μέγαρα.

Πηγές της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, επισήμαναν πως η τελευταία επικοινωνία του αεροσκάφους με το Κέντρο Ελέγχου της Ανδραβίδας πραγματοποιήθηκε στις 17:15.

Για το τι ακριβώς συνέβη στο αεροσκάφος αναμένεται να ξεκινήσει σχετική έρευνα άμεσα.

Διαβάστε το χρονικό της εξαφάνισης του αεροσκάφους τύπου Τσέσνα:

Αγνοείται αεροσκάφος τύπου Τσέσνα- Έρευνες για τον εντοπισμό του

The post Εντοπίσθηκε το Τσέσνα- Νεκροί οι επιβαίνοντες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα