Έγγραφα καίνε τον Ερντογάν- Το παιχνίδι του με τους πρόσφυγες αποκαλύπτεται

17:11 8/2/2016 - Πηγή: iPop

Το φως της δημοσιότητας είδαν έγγραφα τα οποία καίνε τον Ερντογάν και αποκαλύπτουν το παιχνίδι που παίζει με τους πρόσφυγες την ώρα που τα οι προσφυγικές ροές συνεχώς αυξάνονται και πλήττουν την Ελλάδα.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του euro2day.gr, o κ. Ερντογάν, ότι από τις 16 Νοεμβρίου, ενώ ήδη είχε συμφωνηθεί το λεγόμενο «Action Plan» με πρωταγωνιστές τη χώρα του και την Κομισιόν, είχε

ήδη καταστρώσει το δικό σου σχέδιο.

Σύμφωνα με τα έγγραφα «φωτιά» ο Τούρκος Πρόεδρος, είχε τονίσει ότι είναι έτοιμος να στείλει με λεωφορεία πρόσφυγες σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Όπως σημειώνουν τα εν λόγω έγγραφα ο κ. Ερντογάν, δεν αποδέχεται τα τρία δισ. ευρώ για δύο χρόνια και θέλει να λαμβάνει τρία δισεκατομμύρια τον χρόνο, τουλάχιστον.

Επίσης, έχει ζητήσει να γίνει άμεσα άνοιγμα όλων των κεφαλαίων ένταξης έτσι ώστε η ανάπτυξη της χώρας του να αναπτυχθεί γρήγορα.

Αξίζει να τονιστεί, πως το έγγραφο επισημαίνει ότι: «Η Κομισιόν σκοπίμως καθυστέρησε τη δημοσιοποίηση της έκθεσης προόδου της Τουρκίας, έπειτα από αίτημα του ιδίου του Ερντογάν, για να τον βοηθήσει να κερδίσει τις εκλογές».

«Η Άγκυρα έφερε την Ευρωπαϊκή Ένωση στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, έκανε μια συμφωνία βασισμένη σε υποσχέσεις και έκτοτε εκβιάζει και ζητάει περισσότερα, προκειμένου να την υλοποιήσει» σημειώνει το έγγραφο και προσθέτει: «Το νέο τουρκικό πλάνο θέλει να εμπλέξει την ΕΕ και στις στρατιωτικές επεμβάσεις που κάνει στη Συρία, με πρόσχημα το προσφυγικό και παράλληλα, θέλει περίπου 30 δισ. ευρώ από παγκόσμιους δωρητές».

The post Έγγραφα καίνε τον Ερντογάν- Το παιχνίδι του με τους πρόσφυγες αποκαλύπτεται appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα