Ένας νυχτερινός περίπατος στην Πλάκα με τελικό προορισμό το Μουσείο της Ακρόπολης

13:57 5/7/2017 - Πηγή: iPop

Το μουσείο της Ακρόπολης οργανώνει μία βραδινή ξενάγηση για τους λάτρεις του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και όχι μόνο. Διοργανωτής είναι το το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute. Η ξενάγηση θα λάβει μέρος την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στις 7:30 το απόγευμα.

Η ξενάγηση περιλαμβάνει περίπατο που αρχίζει από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και τελειώνει στο Μουσείο της Ακρόπολης το οποίο θα είναι

λουσμένο στο φως. Ο περίπατος θα ολοκληρωθεί με την ξενάγηση.

Η ξενάγηση δεν είναι μια από τις συνηθισμένες επισκέψεις. Οι επισκέπτες θα έχουν την τύχη, πέρα από τα γνωστά εκθέματα, να μάθουν την ιστορία που κρύβεται πίσω από αντικείμενα που είναι λιγότερα γνωστά όμως το ενδιαφέρον τους είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Ακόμα θα απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με την λειτουργία της Ακρόπολης, την δομή και την πολιτιστική ανάπτυξη.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου και ώρα 19:30. Το εισιτήριο εισόδου στο μουσείο είναι: Ολόκληρο: €5, Μειωμένο: €3, Δωρεάν: Άνεργοι, Φοιτητές (με επίδειξη κάρτας ανεργίας/ φοιτητικής ταυτότητας).

Ως σημείο συνάντησης έχει ορισθεί το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα (ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ). Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στα:

Τηλ.: 210 3250341

[email protected]

The post Ένας νυχτερινός περίπατος στην Πλάκα με τελικό προορισμό το Μουσείο της Ακρόπολης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα