Ένα έντομο αλά… Ντόναλντ Τραμπ

10:08 18/1/2017 - Πηγή: iPop

Τα έχουμε δει όλα με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον έχετε, όμως, φανταστεί ποτέ έντομο; Ακούγεται περίεργο και όμως είναι αληθινό. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι και έντομο και η απόδειξη βρίσκεται παρακάτω.

Πρόκειται για ένα έντομο και συγκεκριμένα σκόρο, ο οποίος μετρά μόλις 9 χιλιοστά και ξεχωρίζει, καθώς είναι το μοναδικό έντομο στον κόσμο που έχει το ίδιο «κούρεμα» με τον Ντόναλντ Τραμπ. Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του νεοεκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ, οι επιστήμονες ονόμασαν το έντομο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς τον θυμίζει σε μεγάλο βαθμό. Το

έντομο, φέρει το όνομα Neopalpa donaldtrumpi και ζει στη νότια Καλιφόρνια και στο βόρειο Μεξικό.

Η ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον εξελικτικό βιολόγο Βαζρίκ Ναζάρι του καναδικού Πανεπιστημίου της Οτάβα, δημοσίευσε το εύρημα της, καθώς και την άποψη της στο περιοδικό ζωολογίας ZooKeys, τονίζοντας την ομοιότητα του εντόμου με το κούρεμα του Τραμπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φυτά και ζώα παίρνουν ονόματα διάσημων ανθρώπων. Ο Μπαράκ Ομπάμα εννέα φορές έχει δώσει το όνομα μου ως έμπνευση σε τέτοια είδη. Μένει να δούμε αν ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορέσει να ξεπεράσει το σκορ του απερχόμενου Προέδρου.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο τρολάρισμα στον Τραμπ! Δείτε τον να παίζει… ακορντεόν (Video)

Photo: ZooKeys

The post Ένα έντομο αλά… Ντόναλντ Τραμπ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα