Πράγματα που αλλάζουν όταν ο σκύλος σου γεράσει

09:48 18/1/2017 - Πηγή: iPop

Τα σκυλάκια, όπως και οι άνθρωποι αλλά και όλα τα υπόλοιπα ζώα μεγαλώνουν και γερνούν. Έτσι, αλλάζουν πολλά στο τρόπο συμπεριφοράς τους, στην υγεία τους, αλλά και στο σώμα τους.

Η υπερκινητικότητα και ο ενθουσιασμός που είχε όταν ήρθε στο σπίτι σου ο πιστός σου φίλος τον αποχαιρετά και με την πάροδο των χρόνων τα προβλήματα ξεκινούν.

Μην αγχώνεσαι, όμως, αν η ζωντάνια του σκύλου σου μειώθηκε, είναι λογικό και θα πρέπει να καταλάβεις πως είναι η απόλυτα φυσική πορεία της ζωής του.

Τι θα
αλλάξει στην συμπεριφορά σου του σκύλου σου όταν μεγαλώνει;Θα δεις πως η διάθεση του για παιχνίδι θα μειωθεί: Μπορεί μόλις βλέπει τα παιχνίδια του να κουνάει την ουρά του αλλά δεν έχει το κουράγιο να τρέξει και να χοροπηδήξει, όπως έκανε παλιότερο. Το παιχνίδι ακόμα το λατρεύει, αλλά οι κινήσεις του θα είναι σαφώς πιο αργές.
Μήπως έχει τριχόπτωση: Αν ψάχνεις να βρεις λευκές τρίχες στο τρίχωμα του σκύλου σου το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείς. Συνήθως λευκές τρίχες έχουν μόνο τα μαύρου τριχώματος σκυλάκια και όχι τα υπόλοιπα. Αυτό που θα παρατηρήσεις, όμως, είναι πως με την πάροδο των χρόνων το τρίχωμα μειώνεται.
Δεν προλαβαίνει να βγει από το σπίτι ή να πάει μέχρι την πάνα του: Το ίδιο δεν συμβαίνει και στους ανθρώπους που μεγαλώνουν; Ακράτεια, λοιπόν, μπορεί να έχει και ο σκυλάκος σου καθώς μεγαλώνει.
Τα δόντια μπορούν να μας δείξουν την ηλικία: Η ηλικία του σκύλου είναι εύκολο να φανεί και από τα δόντια αρκεί να ξέρεις τι να παρατηρήσεις.

photos:Olimpik / via Shutterstock,Getty

The post Πράγματα που αλλάζουν όταν ο σκύλος σου γεράσει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα