Εκτόξευσε την τηλεθέαση το τροχαίο στο Survivor | Videos

08:47 31/3/2017 - Πηγή: iPop

Εκτόξευσε την τηλεθέαση το τροχαίο στο Survivor, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα δύο παίκτες της ομάδας των «Μαχητών» να τραυματιστούν σοβαρά, ενώ η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε την αποχώρησή της λόγω αδυναμίας να συνεχίσει στο παιχνίδι εξαιτίας της κατάστασής της.

Το επεισόδιο του Survivor | Videosτης Πέμπτης χαρακτηρίστηκε από το βαρύ κλίμα μετά το τροχαίο ατύχημα το οποίο είχε η ομάδα των «Μαχητών» με το βαν της παραγωγής και τις συγκλονιστικές περιγραφές

των μελών της ομάδας για το ατύχημα.

Η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι δύο σοβαρά τραυματίες του ατυχήματος. Η Ειρήνη έχει δύο σπασμένα πλευρά, ενώ ο Mάριος έχει κατάγματα στα πλευρά και στην κλείδα. Η Ειρήνη στο χθεσινό επεισόδιο ανακοίνωσε σε κλίμα συγκίνησης την αποχώρησή της, καθώς η ανάρρωσή της θα χρειαστεί 3-6 μήνες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών.

Ο Μάριος απ’ την πλευρά του, ο οποίος θα πρέπει να παραμείνει στο κρεβάτι τουλάχιστον για την επόμενη εβδομάδα, προς το παρόν δεν έχει εκφράσει την πρόθεσή του ν’ αποχωρήσει και δηλώνει πως θα συνεχίσει, κρίνοντας βέβαια πάντα απ’ την πορεία της υγείας του τις επόμενες ημέρες.

Η στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει το ατύχημα στην ομάδα των Διασήμων:

Εκτοξεύθηκε η τηλεθέαση στα ύψη

Όπως είναι φυσικό, το επεισόδιο του Suvivor της Πέμπτης εκτόξευσε την τηλεθέαση στα ύψη.

Συγκεκριμένα, το Survivor έφθασε στην τηλεθέαση μέσου λεπτού στο 44,8% στο σύνολο και στο νεανικό κοινό (15-44) άγγιξε το 64,9%.

O μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 21,3% στο σύνολο και 26,3% στο νεανικό κοινό.

Συγκεκριμένα το Survivor συγκέντρωσε το 37,5% της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό 56,5%, αγγίζοντας σε τέταρτο ακόμα και το 64,9% (22:45-22:59).

Στους ισχυρούς τηλεοπτικούς του αντιπάλους στο γενικό σύνολο, το Σόι σου του Alpha έφτασε το 21,4%, το Πάμε Πακέτο του Alpha σημείωσε 22,7%, και το Μπρούσκο του ΑΝΤ1 με 19,7%.

The post Εκτόξευσε την τηλεθέαση το τροχαίο στο Survivor | Videos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα