Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα

07:44 31/3/2017 - Πηγή: iPop
| Όσα

Οι ειδήσεις τρέχουν κι εσύ πολλές φορές δεν τις προλαβαίνεις. Παρόλα αυτά, θέλεις να μείνεις ενημερωμένος και να ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου, χωρίς, όμως, να χρειαστεί να στηθείς μπροστά στην τηλεόραση για ώρες, ούτε ν’ ανοίξεις 15 διαφορετικά άρθρα.

Γι’ αυτό το iPop.gr συγκέντρωσε όλα τα σημαντικά τα οποία πρέπει να ξέρεις για σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου, για να μην νιώθεις χαμένος ανάμεσα στις ειδήσεις.

Αίθριος
ο καιρός στην Αττική, νεφώσεις και βροχές στην υπόλοιπη χώρα. Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στα ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα ανατολικά και βόρεια.

Δεν άναψε «πράσινο φως» για επιστροφή των Θεσμών. Δεν δόθηκε ημερομηνία για την επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα απ’ το EWG, με τις Βρυξέλλες, ωστόσο, να εκτιμούν ότι οι επικεφαλής των δανειστών θα επιστρέψουν σύντομα. Προκειμένου, όμως, να μην χαθεί το ορόσημο της 7ης Απριλίου, οι Θεσμοί πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Κυβέρνηση μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στην Κρήτη. Αγνοείται γνωστός επιχειρηματίας στην Κρήτη απ’ το μεσημέρι της Πέμπτης, με τις Αρχές να εξετάζουν την υπόθεση ως απαγωγή. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης οι τοπικές Αρχές συνεργάζονται με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα.

Γενναιόδωρο το ασφαλιστικό σύμφωνα με τον Στουρνάρα. Γενναιόδωρο παραμένει το ασφαλιστικό σύμφωνα με τον Γ. Στουρνάρα, παρά τις παρεμβάσεις οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο των Μνημονίων. Ο διοικητής της ΤτΕ εξέφρασε παράλληλα την άποψη πως ορισμένες συντάξεις ενδεχομένως να χρειαστούν αναπροσαρμογή.

Επίσημο αίτημα Σκωτίας για δημοψήφισμα. Η Πρώτη Υπουργός της Σκωτίας υπέγραψε αργά την Πέμπτη το επίσημο αίτημα προς την βρετανική Κυβέρνηση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ανεξαρτησίας.

The post Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα