Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη κοντά στο στάδιο Besiktas (photos-videos)

22:12 10/12/2016 - Πηγή: iPop

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη κοντά στο στάδιο Besiktas λίγο μετά πριν τις 22:00 (ώρα Ελλάδος). Τουλάχιστον 20 τραυματίες.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση από το στάδιο Besiktas και σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας Suleyman Soylu έχουν αναφερθεί τουλάχιστον 20 τραυματίες -αρκετοί εκ τους οποίους αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρονται σε νοσοκομεία της περιοχής σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος ήταν μία διμοιρία των Τουρκικων ΜΑΤ.

«Θεωρείται

ότι είναι βόμβα σε αυτοκίνητο σ’ ένα σημείο όπου βρίσκονταν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, αμέσως μετά τον αγώνα στην έξοδο όπου χρησιμοποιούσαν οι οπαδοί της Bursaspor, αφού οι οπαδοί είχαν φύγει» δήλωσε ο Soylu και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών. Θεού θέλοντος, ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει κανένας θάνατος. Οι τραυματίες είναι άνδρες της αστυνομίας».

«Η έκρηξη του Σαββάτου έξω απότο στάδιο είναι τρομοκρατική επίθεση» έγραψε στο Twitter, o τούρκος υπ. Μεταφορών, Ahmet Arslan.

İstanbul Beşiktaş'taki alçak terör saldırısını kınıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

— Ahmet ARSLAN (@ahmetarslan36) December 10, 2016

Η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το Besiktas Vodafone Arena, σύμφωνα με το Reuters το οποίο επικαλείται έναν μάρτυρα. Το γήπεδο, το οποίο φιλοξενεί την ποδοσφαιρική ομάδα της Besiktas, βρίσκεται όχι πολύ μακριά από την πλατεία Ταξίμ.

Δείτε video από τη στιγμή της έκρηξης:

#HUGE video from Besiktas TV when the explosion hit the #Besiktas Stadium #Istanbul #Turkey pic.twitter.com/dvd2vOS1JM

— Everything MENA (@lukesmithnews) December 10, 2016

Φωτογραφίες στα social media δείχνουν γκρίζα σύννεφα κοντά στο στάδιο Besiktas, όπου σημειώθηκε η έκρηξη μετά την λήξη του ποσοφαιρικού αγώνα Besiktas-Bursaspor (2-1).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Turkish Radio Television Council ο Πρωθυπουργός της χώρας έχει διατάξει να πραγματοποιηθεί media blackout σχετικά με την έκρηξη.

URGENT: Reports of #explosions in #Istanbul https://t.co/0PhTkPuyhv pic.twitter.com/wlIOESsr9B #besiktas

— RT (@RT_com) December 10, 2016

URGENT: At least 20 wounded in #blast outside #Besiktas stadium – interior minister https://t.co/0PhTkPuyhv pic.twitter.com/Iaet7f0bO1

— RT (@RT_com) December 10, 2016

Photo:RT

The post Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη κοντά στο στάδιο Besiktas (photos-videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα