Εκπτώσεις στο σούπερ μάρκετ, χωρίς να κουβαλάς κουπόνια. Με ελληνική εφαρμογή!

09:31 8/10/2014 - Πηγή: iPop

Στην εποχή του Google Glass και του 3D printing, μάλλον τα ψώνια έχουν μείνει λίγο πίσω. Σκέψου ότι έως σήμερα χρειαζόταν να κόβεις αποκόμματα, να ταξινομείς χαρτάκια και διαφημιστικά φυλλάδια και να ψάχνεις τι προσφορά είναι διαθέσιμη κάθε φορά που επισκέπτεσαι το σούπερ μάρκετ… Βέβαια, όλα αυτά ήταν αναγκαίο κακό, καθώς στην εποχή της κρίσης ό,τι μπορεί να κάνει καλό στην τσέπη μας είναι όχι απλώς

ευπρόσδεκτο, αλλά απαραίτητο. Ζητούμενο ήταν να παντρευτεί η αναγκαιότητα με την προσιτή τεχνολογία, αυτή που έχεις στην τσέπη σου. Μιλάμε για το smartphone σου. Είναι τόσο έξυπνο, που μπορεί να φτιάχνει καφέ, αλλά δεν μπορεί να γίνει πραγματικό εργαλείο για τα καθημερινά σου ψώνια;

Φυσικά και μπορεί! Αυτό που χρειαζόταν ήταν κάποιος να καλύψει το κενό και ταυτόχρονα να εκπαιδεύσει κοινό, εταιρείες και σούπερ μάρκετ. Αυτό το δύσκολο έργο ανέλαβε η ομάδα πίσω από το Pockee στις αρχές του 2014. Επαγγελματίες του marketing, με προϋπηρεσία σε πολυεθνική εταιρεία προϊόντων, εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν ένα application που να φέρνει τις εκπτώσεις στο σούπερ μάρκετ στο κινητό σου τηλέφωνο. Χωρίς να κουβαλάς κουπόνια.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να κατεβάσει την εφαρμογή Pockee. Αυτή την περίοδο, περίπου 2 μήνες μετά το επίσημα λανσάρισμά της, μπορεί να επιλέξει μεταξύ 80 προσφορών συνολικής αξίας 44 ευρώ. Οι εκπτώσεις κινούνται μεταξύ 20 και 35%. Η έκπτωση των Pockee κουπονιών δεν αφαιρείται στο ταμείο του super market, αντίθετα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του καταναλωτή 1-7 μέρες μετά την αγορά. Οι εκπτώσεις αφορούν προϊόντα που μπαίνουν συχνά στο καλάθι του super market και ειδικά τρόφιμα (π.χ. λάδι, μακαρόνια, φέτα, μπύρες κτλ.). Στη δεύτερη φάση θα μπουν καλλυντικά και απορρυπαντικά. Ο ιδρυτής του Pockee Ζήσης Τσαϊρέλης, όμως, ήδη σκέφτεται το επόμενο βήμα που είναι να παρέχεται έκπτωση στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών, ακόμα και στο βενζινάδικο. Ουσιαστικά, το smartphone σου θα γίνει ο βοηθός σου στις έξυπνες αγορές.

Προς το παρόν η έκπτωση αφορά προϊόντα που διατίθενται από τα σούπερ μάρκετ Carrefour, Προμηθευτική, Χαλκιαδάκης, Κρητικός και BAZAAR και μέσα στην εβδομάδα Market In. Αν και σε αυτή τη φάση, οι εκπτώσεις αφορούν κυρίως την Αθήνα, σιγά σιγά ενσωματώνονται όλο και περισσότερα σούπερ μάρκετ και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Όπως λέει στο iPop ο κ. Τσαϊρέλης, η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ ενθαρρυντική, παρά το μικρό διάστημα λειτουργίας και την ήπια προσπάθεια προώθησης. Ήδη 10.000 χρήστες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, ενώ τα σχόλια είναι ενθουσιώδη. «Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την εφαρμογή μας σε επισκέπτες του σούπερ μάρκετ. Σχεδόν όλοι μας είπαν «Επιτέλους! Λύσατε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε καιρό». Επίσης, εντυπωσιάζονται ακόμα περισσότερο όταν ακούνε ότι πρόκειται για ελληνική εφαρμογή. Αυτό μας δίνει κι εμάς τη δύναμη να συνεχίσουμε».

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στα App stores (Android & iOS).

The post Εκπτώσεις στο σούπερ μάρκετ, χωρίς να κουβαλάς κουπόνια. Με ελληνική εφαρμογή! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα