Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (8/10/14)

09:11 8/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Το ζώδιο του Κριού κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στις εξελίξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. αυτό σημαίνει πως η ζωή σας είναι βέβαια σε περιδίνηση. Όλα αλλάζουν, νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες έρχονται ορμητικά στο προσκήνιο και ένας γενικός αέρας αλλαγής σαρώνει το φθαρμένο και το παλιό από την ζωή σας. Κινηθείτε θετικά, φροντίστε τα νεύρα σας και γίνετε πιο δημιουργικοί με την δράση της Έκλειψης. Στο χέρι σας είναι.

Ταύρος

Η

αντίθεση Αφροδίτης – Σελήνης και η Έκλειψη σας βάζουν στα πολύ βαθιά νερά της ζωής σας. Θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις και αλλαγές, θα νιώσετε την ανάγκη να σπάσετε κατεστημένες συμπεριφορές, τόσο του εαυτού σας όσο και των ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεστε. Μια βαθιά αναγεννητική ροή σας διαπερνά και ξυπνάει το ενδιαφέρον σας για πράγματα που δεν τα είχατε σκεφτεί, όπως η θρησκεία .

Δίδυμοι

Είστε σε τροχιά μεγάλων και καθοριστικών μεταβολών. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τους άλλους, να βοηθήσετε ανθρώπους γύρω σας, τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας, αλλά και ανθρώπους ενδεχομένως που δεν τους γνωρίζετε. Η Έκλειψη σας βρίσκει στον 11ο Οίκο που σχετίζεται με τον αλτρουισμό και είναι η ευκαιρία σας να συνδεθείτε με άτομα πέρα από την συνηθισμένη σας σφαίρα .

Καρκίνος

Προσέξτε πάρα πολύ να μην καταστρέψετε όσα με τόσο κόπο και θυσίες έχετε χτίσει. Καθώς η έκλειψη επηρεάζει ζητήματα επαγγελματικά και καριέρας πρέπει να αναλογιστείτε πόσα έχετε να χάσετε αν συμπεριφερθείτε παρορμητικά και με θυμό απέναντι σε ανώτερους και συναδέλφους. Όλο το πλέγμα των συνεργασιών σας θα δοκιμαστεί και είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε τελείως τον τρόπο που δράτε εσείς. Δώστε τόπο στην οργή, σκεφτείτε δυο και τρεις φορές πριν μιλήσετε, παρατηρήστε, μεταμορφωθείτε.

Λέων

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα μεγάλο εξελικτικό άλμα με την Έκλειψη. Πολλά από τα ζητήματα που σχετίζονται με έρευνα, ταξίδια, αναζητήσεις, φωτίζονται με ένα καινούριο και παράξενο φως. Να προσέξετε γιατί έρχονται προβλήματα νομικής φύσεως, που δεν είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Καλό είναι να δώσετε αξία σε ζητήματα που αφορούν την συνολική σας εξέλιξη.

Παρθένος

Η Έκλειψη συμβαίνει στον 8ο Οίκο σας που σχετίζεται με τον βαθύ και αναγεννητικό έρωτα, με το μυστήριο της ζωής – αλλά και του θανάτου – και με οικονομικά θέματα από κληρονομιές. Έρχεται ένα μεγάλος κλυδωνισμός της ζωής σας. Το καλό είναι ότι μπορείτε να κρατάτε την ψυχραιμία σας στα δύσκολα. Φροντίστε να κρατήσετε την προσοχή σας στα σημαντικά θέματα, μην πάρετε καμία οριστική απόφαση αυτό το διάστημα και μην εκτεθείτε σε σωματικούς κινδύνους.

Ζυγός

Όλες σας οι σχέσεις και οι ανθρώπινες αξίες βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο της Έκλειψης και την επίδραση της Αφροδίτης. Το Εγώ σας εναντιώνεται σκληρά και αποφασιστικά σε δράσεις, πράξεις, επαναλαμβανόμενες ρουτίνες, σε όλα όσα για καιρό έχετε υπομείνει και ξαφνικά σας φαίνονται αφόρητα. Προσέξτε πάρα πολύ, ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και βοηθείστε τους ανθρώπους σας να καταλάβουν ότι όποια αλλαγή θέλετε είναι για το καλό όλων.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανό με αυτήν την Έκλειψη να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε ό,τι έχει να κάνει με υπηρεσίες, με τις μεταφορές, με την επικοινωνία, με την τάξη και την καλή διάρθρωση της ζωής σας. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα υγείας, ειδικά αν σχετίζονται με την ελευθερία κινήσεων, άρα μπορεί να έχετε πρόβλημα στην μέση, στα πόδια, στην ομιλία . Κοιτάξτε τον εαυτό σας, σας χτυπάει καμπανάκι να φροντίσετε το σώμα σας.

Τοξότης

Είναι καλό και σήμερα και όλη αυτήν την περίοδο να κρατηθείτε εντελώς μακριά από ό,τι σχετίζεται με τύχη, να μην εκτεθείτε σε πολύ κόσμο γιατί θα απογοητευτείτε από μεγάλες συγκεντρώσεις και να δώσετε σημασία στην εσωτερική σας πρόοδο και ανάπτυξη . Η κοινωνική σας ζωή θα περάσει μια κάμψη, είναι πιθανόν να σας λείπουν άνθρωποι που αγαπάτε και θα τους θέλατε κοντά σας. Κάντε υπομονή και σύντομα όλα θα λυθούν.

Αιγόκερως

Θα κληθείτε να δώσετε σημασία σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας, πιθανόν με την μητέρα σας, οπωσδήποτε με τις μακροχρόνιες και σοβαρές σας σχέσεις. Ίσως σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρξουν κάποιες ανατροπές, ίσως να θελήσετε να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Όλο αυτό τελικά θα μπορούσε να είναι πολύ θετικό, αρκεί βέβαια να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και το μέτρο.

Υδροχόος

Η Έκλειψη αυτή σχετίζεται τρομερά με το ζώδιό σας, καθώς υπάρχει συμμετοχή του Ουρανού με τριπλό τρόπο, και λόγω της συνόδου με την Σελήνη, αλλά και του τετραγώνου με τον Πλούτωνα και της διπλής αντίθεσης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Οι επιρροές της ημέρας και γενικά όλης της περιόδου δεν ευνοούν την επικοινωνία αλλά και κάθε μορφή εργασίας που σχετίζεται με δημοσιεύσεις, υψηλή τεχνολογία και μετακινήσεις – εμπόριο . Σκεφτείτε με απέραντη ψυχραιμία κάθε σας κίνηση.

Ιχθείς

Θα αντιμετωπίσετε κάποιες έντονες οικονομικές δυσκολίες, θα πρέπει να προνοήσετε και να μην κάνετε καθόλου έξοδα . Η δράση της Αφροδίτης και της Έκλειψης σας κάνουν πολύ απαιτητικούς και έχετε την ανάγκη να αναπληρώσετε το ψυχικό σας κενό με αγορές και σπατάλες. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλή ιδέα, γιατί τα οικονομικά σας θα στενέψουν κι άλλο, οπότε αντίθετα με την επιθυμία σας θα πρέπει να περιοριστείτε, όχι να ξανοιχτείτε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (8/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα