Εκλογές ή δημοψήφισμα βλέπει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση

09:31 28/4/2016 - Πηγή: iPop

Στο ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών ή δημοψηφίσματος εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σεβαστάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Κυβέρνησης τόνισε:

Εάν οι απαιτήσεις γίνονται ζημιογόνες δεν ξέρω εάν θα είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η συγκεκριμένη αξιολόγηση. Σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχουν και πολιτικές

λύσεις. Αυτές οι λύσεις οι οποίες και παραμένουν ανοιχτές μπορεί να είναι και εκλογές και δημοψήφισμα γιατί η χώρα δεν μπορεί να περπατήσει διαφορετικά

Η δήλωση του κ. Σεβαστάκη φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα σενάρια για διεξαγωγή εκλογών, εάν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε πλήρες αδιέξοδο.

Ο κ. Σεβαστάκης συμπλήρωσε σχετικά με τη συμφωνία ότι: «Η συμφωνία σήμερα παραβιάζεται από τους ίδιους τους Θεσμούς. Δεν είναι παραγωγική η συμφωνία αλλά είναι ένα πλαίσιο το οποίο έρχονται να παραβιάσουν οι ίδιοι».

Μάλιστα σημείωσε ότι οι Θεσμοί έχουν βάλει στόχο την αποσάθρωση του ελληνικού πολιτικού συστήματος και πρόσθεσε πως είναι «απολύτως βέβαιος πως η στάση αυτή θα υπήρχε απέναντι σε οποιαδήποτε ελληνική Κυβέρνηση».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο κ. Σεβαστάκης σχολίασε: «Μία οικονομία η οποία έχει ανάγκη διαρκούς χρηματοδότησης είναι μία άρρωστη οικονομία χωρίς μέλλον».

The post Εκλογές ή δημοψήφισμα βλέπει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα