Έκανες το Spotify Premium και το μετάνιωσες. Και τώρα;

14:16 28/7/2020 - Πηγή: iPop

«Πώς ακυρώνω το Spotify Premium;» googlάρεις και πιθανότατα έκανες το Premium και το μετάνιωσες. Είτε αποφάσισες ότι μια χαρά ακούς και χωρίς να πληρώνεις είτε απλά στένεψαν τα πράγματα, θέλεις να ακυρώσεις την Premium συνδρομή και κανείς δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο σ’ αυτό!

Αρχικά, πάμε να ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά… Τι σου προσφέρει αυτή η συνδρομή;

Μπορείς να ακούς μουσική απ’ όπου θέλεις, αφού έχεις τη δυνατότητα για downloadΔεν υπάρχουν διακοπές για διαφημίσειςΜπορείς να ακούσεις όποιο τραγούδι θέλεις, χωρίς να έχεις περιορισμό στο skipΜπορείς να ακούσεις απεριόριστες
επαναλήψεις του ίδιου τραγουδιού

Κι αν αναρωτιέσαι γιατί μ’ όλα αυτά θα ήθελε κάποιος να ακυρώσει τη συνδρομή του, σε καταλαβαίνουμε. Όμως, η οικονομική δυνατότητα του καθενός ή και πολύ απλά το πού θέλει να σπαταλάει τα χρήματά του είναι δικό του θέμα.

Για κάποιον μπορεί να μην είναι τόσο εκνευριστικές οι διαφημίσεις ή οι περιορισμένες δυνατότητες ώστε να δίνει ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα. Έτσι, φτάνουμε στο κρίσιμο ερώτημα του πώς μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή.

Πώς ακυρώνω το Spotify Premium;

Μπορείς να ακυρώσεις το Premium πλάνο του Spotify ανά πάσα ώρα και στιγμή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Κάνε log in στη σελίδα του account σου.Πάνω απ’ το Your plan, κλίκαρε το CHANGE PLAN.Scrollαρε μέχρι να φτάσεις στο Spotify Free και κλίκαρε CANCEL PREMIUM.Συνέχισε μέχρι να φτάσεις στο confirmation message.

Τώρα, η σελίδα του account σου πρέπει να σου δείχνει την ημερομηνία που το πλάνο σου θα αλλάξει σε Free. Μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα προνόμια του Premium μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Φυσικά, μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να επιστρέψεις στη συνδρομή σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Το Spotify Premium Duo είναι για σένα και τον σύντροφό σου

Το άρθρο Έκανες το Spotify Premium και το μετάνιωσες. Και τώρα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα