Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2020)

09:02 28/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (28/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/7/2020), κάποια πράγματα στη ζωή σας καθυστερούν, άλλα

αναβάλλονται και άλλα ακυρώνονται το διάστημα αυτό. Για ορισμένα όμως έχετε προσπαθήσει τόσο πολύ, που ίσως θα έπρεπε να επανεξετάσετε την αξία τους και να βρείτε άλλους τρόπους για να τα επιτύχετε. Ένας από αυτούς, είναι να απευθυνθείτε στους κύκλους των γνωριμιών σας, όχι μόνο των επαγγελματικών, βρίσκοντας έτσι τους κατάλληλους ανθρώπους στα κατάλληλα πόστα, που θα μπορούσαν να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Ταύρος

Περισσότερη λογική χρειάζεται και λιγότερο συναίσθημα, αν θέλετε να δείτε τις αιτίες που ορισμένοι στόχοι σας ή κάποια προσδοκία επαγγελματικής εξέλιξης, καθυστερεί ή παρεμποδίζεται από ορισμένους ανθρώπους. Ίσως μάλιστα να ζητήσατε εσείς τη βοήθειά τους και ενώ σας απάντησαν θετικά, τώρα το παίρνουν πίσω. Βασιστείτε στις δυνάμεις αλλά και το πείσμα σας για να επιτύχετε εκείνα που θέλετε. Προσπαθήστε να σταθείτε στα πόδια σας με τις δικές δυνατότητες, μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι σύμμαχοι και συνεργάτες.

Δίδυμοι

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα καταφέρετε αν ρυθμίσετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, δάνεια ή να κάνετε οικονομικούς διακανονισμούς προς όφελος σας. Προσέξτε όμως να μη υπογράψετε όρους που δε θα ξεκινούν από τα συμφέροντά σας, μόνο και μόνο, επειδή θα σας ακουστούν δελεαστικοί. Προσοχή στα ψιλά γράμματα και στις δεσμεύσεις που θα αναλάβετε σε βάθος χρόνου. Για λίγες ημέρες ακόμα, αποφύγετε να κάνετε σημαντικές αγορές και άσκοπες καταναλωτικές δαπάνες.

Καρκίνος

Μπορεί η καθημερινότητά σας να έχει γίνει πιο απαιτητική, όμως η διάθεσή σας να κατακτήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, είναι ανεβασμένη. Εννοείται πως θα τα καταφέρετε μόνο που να θυμάστε ότι τίποτα δε θα σας χαριστεί και όλα θα τα κερδίσετε με την αξία σας. Μία αξία που μέρα με την ημέρα κατακτά και τους πιο δύσκολους ανθρώπους, συνεργάτες ή φίλους, που στέκονται και θα σταθούν ακόμα περισσότερο στο πλάι σας για να σας βοηθήσουν. Κοιτάξτε μόνο μπροστά και να ξέρετε ότι τίποτα δε θα σας σταματήσει.

Λέων

Καθήκοντα υποχρεώσεις στόχοι και φιλοδοξίες, δεν τελειώνουν ποτέ, και εσείς έχετε δώσει πολύ από το χρόνο σας για αρκετό καιρό τώρα, στο να χτίσετε την καριέρα και τη σταδιοδρομία σας. Στρέφεστε όμως από δω και στο εξής, στην κοινωνική σας ζωή που έχετε κάνει αρκετές απουσίες και στους ανθρώπους που νοιάζεστε και αγαπάτε. Η φυσική σας παρουσία, δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα στους άλλους και δεν αποκλείεται μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον να πάρετε μία καινούργια ιδέα για το πως να εξελιχτείτε επαγγελματικά.

Παρθένος

Η στάση ή η κριτική ενός ατόμου της οικογενείας σας πιθανόν να σας εκνευρίσει σήμερα, αφού ενώ δε θα έχει σαφή εικόνα, θα θελήσει να προβεί σε νουθεσίες και συμβουλές που δεν σας είναι απαραίτητες, μιας και έχετε ήδη αποφασίσει για το πως θα πορευθείτε από δω και στο εξής. Επειδή οι ημέρες αυτές, διέπονται από στιγμές εντάσεων παρανοήσεων και παρεξηγήσεων, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μην αντιδράσετε σε ότι ακούσετε, ή να αποχωρήσετε εάν καταλάβετε ότι η ατμόσφαιρα γίνεται έκρυθμη.

Ζυγός

Μην περιμένετε να αποφασίσουν οι άλλοι για να προχωρήσουν ένα θέμα που αφορά και σας, ή να σας βρούνε λύσεις εκεί που χρειάζεται να εφαρμοστούν οι δικές σας αποφάσεις. Την τάση να αναβάλλετε εκείνα που πρέπει να γίνουν με τη δική σας πρωτοβουλία και να περιμένετε να την πάρουν όσοι σχετίζονται με τη δουλειά ή την οικογένειά σας, την έχετε πληρώσει στο παρελθόν. Ίσως τώρα, να ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και η ευθύνη της διαχείρισης της ζωής σας να είναι αποκλειστικά δική σας υπόθεση.

Σκορπιός

Κάποιες σχέσεις της ζωής σας, που το προηγούμενο διάστημα διαταράχθηκαν, τώρα θα επανεξεταστούν από σας και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, δίνοντάς τους, μια δεύτερη ευκαιρία. Παρ όλα αυτά, μην επιχειρήσετε να κάνετε σήμερα κάτι τέτοιο, γιατί συναισθηματικά θα διέπεστε από μία δυσθυμία και ορισμένες φορές, από έκδηλο εκνευρισμό. Για να διορθωθούν τα πράγματα καλύτερες είναι οι επόμενες ημέρες της εβδομάδα, που η νευρικότητα περιορίζεται.

Τοξότης

Υποχωρούν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος και έτσι η σχέση σας με ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας αποκαθίστανται, πράγμα που διορθώνει και την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να μην του καταλογίσετε πράγματα που δε φταίει. Η συμπεριφορά σας ήταν εκείνη που στο παρελθόν τον απομάκρυνε από κοντά σας. Τώρα τα ξανά βρίσκετε και όσα κάνα τε μαζί ενεργοποιούνται εκ νέου. Όπως η συνεργασία σας για έναν κοινό σκοπό, η φιλία σας, ή ακόμα και ένα αίσθημα ερωτικό που δεν ευδοκίμησε.

Αιγόκερως

Μία όμορφη γενικά ημέρα ξεκινάει για σας, με καλή ροή στην καθημερινότητά σας, ενώ θα τακτοποιηθεί ένα πρακτικό θέμα που είχατε να επιλύσετε, που θα σχετίζεται κατά πάσα πιθανότητα με κάτι που έπρεπε να διορθωθεί στο σπίτι. Ή μια επαγγελματική εκκρεμότητα, που τις προηγούμενες ημέρες, σας άγχωνε ελαφρώς. Η ζωή σας αγαπητοί φίλοι, από δω και στο εξής θα σας δείχνει την πιο αισιόδοξη και δημιουργική πλευρά της, ενώ δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να εντάξετε στο πρόγραμμά σας μια καινούργια δραστηριότητα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/7/2020), η ζωή και οι ανθρώπινες σχέσεις, κάνουν τους κύκλους τους και έτσι φαίνεται ότι επανέρχεται στη ζωή σας ένα πρόσωπο, που για αρκετό χρονικό διάστημα, οι σχέσεις σας, δεν ήταν και οι καλύτερες, εξαιτίας μια παρεξήγησης, που είχε δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας. Γενικά όμως να ξέρετε, ότι θα επανεξετάσετε την εποχή αυτή κάποιες διαπροσωπικές σας σχέσεις και πιθανόν θα θελήσετε να ρίξετε γέφυρες εκ νέου, προκειμένου να τα βρείτε με μερικούς σημαντικούς ανθρώπους που βγήκαν κάποτε από τη ζωή σας.

Ιχθείς

Η προσπάθειά σας να ανελιχθείτε επαγγελματικά, βρίσκει συμπαραστάτες και φέρνει στη ζωή σας καινούργιους συνεργάτες με περισσότερη έμπνευση και θέληση να καταφέρετε από κοινού σπουδαία πράγματα που θα βγουν από το επίπεδο της συνεργασίας σας. Κάτι αλλάζει στη ζωή σας προς το καλύτερο. Τις ημέρες αυτές, θα έχετε ισχυροποιημένη διαίσθηση και θα μπορέσετε να ψυχολογείτε καλύτερα τις προθέσεις ορισμένων ανθρώπων γύρω σας. Για μερικούς μάλιστα θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα