Γ.Φιλιππάκης: Δεν έχω συλληφθεί, πίνω τον καφέ μου!

12:17 28/5/2017 - Πηγή: iPop

Αντίθετα με την ανάρτησή που υπήρχε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Φιλιππάκη στο Facebook, στην οποία αναφερόταν πως ο ίδιος είχε συλληφθεί από την αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής, ο ίδιος ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ υποστήριξε μιλώντας στο newsbomb.gr πως δεν έχει συλληφθεί και πως πίνει τον καφέ του.

Όσον αφορά την ανάρτηση στο Facebook

ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν την ανέβασε ο ίδιος και παρέπεμψε τον δημοσιογράφο του newsbomb.gr στον δικηγόρο του, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε πως «ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία αναφέρουν ότι συνελήφθη».

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, την είδηση της σύλληψης του δημοσιογράφου είχε διαψεύσει και η ελληνική αστυνομία.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», αστυνομικές πηγές τόνισαν ότι «δεν υπάρχει δίωξη, δεν υπάρχει μήνυση, δεν υπάρχει σύλληψη» ενώ επισήμαναν ότι έχει σχηματιστεί φάκελος με τα μηνύματα μίσους τα οποία δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες δυο ώρες. Μεταξύ αυτών, η διαδικτυακή ανάρτηση του Φιλιππάκη.

Ωστόσο από χθες το απόγευμα «τρέχει» εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση του Φιλιππάκη κατά Στουρνάρα στο Facebook, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανάρτηση μίσους στο facebook του δημοσιογράφου και συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη στην οποία ενοχοποιεί ευθέως τον Γιάννη Στουρνάρα για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λουκά Παπαδήμο και εμμέσως τον Αντώνη Σαμαρά, προκαλεί την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος ενημέρωσε, με επιστολή του, τους πολιτικούς καθώς και τους αρμόδιους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. για τα μηνύματα μίσους εναντίον του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος δεν υπέβαλλε μήνυση, όμως η αναφορά – έγκληση έχει διαβιβαστεί σε αρμόδιο εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες,

Ο Φιλιππάκης με αδιανόητους χαρακτηρισμούς και διατύπωση θεωριών συνωμοσίας και κατηγορίες περί ξεπουλημένων καταλήγει στην ξεκάθαρη όπως λέει θέση του, ότι δεν θα τον ενοχλούσε να σκάσει μια άλλη βόμβα στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα.

Παράλληλα αναμένεται η ταυτοποίηση των επίμαχων λογαριασμών από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές θα ασκήσουν δίωξη για την ανάρτηση του Φιλιππάκη, καθώς και για τα υπόλοιπα μηνύματα μίσους εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη Φιλιππάκης για ανάρτηση του στο Facebook κατά Στουρνάρα| Η ΕΛ.ΑΣ δεν επιβεβαιώνει την σύλληψη

The post Γ.Φιλιππάκης: Δεν έχω συλληφθεί, πίνω τον καφέ μου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα