Είχες όνειρο να γίνεις ντράμερ; Κάνε το πραγματικότητα!

16:02 23/7/2014 - Πηγή: iPop

Όταν ήσουν μικρός, ήθελες πολύ να ασχοληθείς με τη μουσική και φυσικά, (επειδή στη γενιά σου ήταν και της μόδας) ήθελες και εσύ να γίνεις ντράμερ, να παίζεις σε συγκρότημα και να έχεις το δικό σου fan club. Τα χρόνια, όμως, πέρασαν, εσύ σπούδασες και το να γίνεις ντράμερ έμεινε απλά στο μυαλό σου.

Τώρα, όμως, αποφάσισες (μετά από πολύ σκέψη) να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. Αντί, λοιπόν, να τρέξεις να αγοράσεις drums και να ξοδέψεις

μία περιουσία, μπορείς απλά να κάνεις ένα πρώτο πείραμα στο κινητό σου. Κατέβασε την εφαρμογή Real Drum, σύνθεσε τα δικά σου τραγούδια και αν δεις ότι να καταφέρνεις καλά, τι να πούμε; Σου ευχόμαστε αν έχεις το κουράγιο να αποφασίσεις να κάνεις τελικά τη στροφή καριέρας που επιθυμείς. Μπορεί σε λίγα χρόνια να είσαι ο μεγαλύτερος ντράμερ της χώρας μας ή ακόμα να κάνεις και διεθνή καριέρα.

Η εφαρμογή Real Drum είναι μία καινούργια εφαρμογή, πολύ εξειδικευμένη, η οποία διατίθεται δωρεάν για iphone και για android κινητά.

Δες το video της εφαρμογής για να πάρεις μία πρώτη ιδέα:

Tip!

Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές, όπως είναι η Drum Kit (για iphone και για android) και η R-Tap Drums ( μόνο για iphone ) που μπορούν να σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο κοντά στο ονειρό σου!

The post Είχες όνειρο να γίνεις ντράμερ; Κάνε το πραγματικότητα! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
πως να γινεις ντραμερ, πως να γινεις επαγγελματιας ντραμερ
Τυχαία Θέματα