Εύκολες λύσεις για προβλήματα στο μαγείρεμα

08:30 22/9/2014 - Πηγή: iPop

Ξέρουμε η μαγειρική δεν είναι το φόρτε σου! Αναγκαστικά, όμως, τα τελευταία χρόνια που μένεις μόνος-η πρέπει να το κάνεις και αυτό για να μην τρως συνεχώς απ’έξω! Στην κουζίνα βέβαια αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα! Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε λύσεις για τα προβλήματα στο μαγείρεμα.

Tips για προβλήματα στο μαγείρεμα!Οι πατάτες στο καλάθι έβγαλαν ανθούς; Αυτό συμβαίνει επειδή τις έχεις εκεί αρκετό καιρό! Για να το αποτρέψεις και να τις κάνεις να κρατήσουν περισσότερες μέρες, βάλε μαζί με τις πατάτες σου ένα μήλο.Σου έπεσε πολύ αλάτι στο φαγητό; Ρίξε μέσα στην κατσαρόλα
που βράζει το φαγητό μία πατάτα. Αυτή θα απορροφήσει το περιττό αλάτι και θα κάνει τη γεύση του φαγητού πάλι φυσιολογική.Μπέρδεψες τα αυγά σου; Είχες στο ψυγείο σου παλιά αυγά και ενώ αγόρασες και καινούργια δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις; Βάλε τα όλα σε ένα μπολ με χλιαρό νερό και όσα μείνουν στον πάτο είναι τα φρέσκα.Οι μπανάνες σου χαλάνε γρήγορα; Μην τις ξαναβάλεις ποτέ μαζί με άλλα φρούτα. Άφησε τις μπανάνες σε ξεχωριστό μέρος και θα δεις πως θα κρατήσουν για περισσότερες μέρες.Τα αυγά στο βράσιμο ραγίζουν; Την επόμενη φορά που θα θες να φας βραστά αυγά ρίξε στην κατσαρόλα σου και ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι.Η μαύρη ζάχαρη στο βαζάκι σου κολλάει; Ρίξε μέσα στο βάζο που έχεις τη ζάχαρη μία μικρή φέτα μήλο. Αυτό θα διατηρήσει την υγρασία στο βάζο σου και θα την βοηθήσει να μην ξεραίνεται.

The post Εύκολες λύσεις για προβλήματα στο μαγείρεμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα