Σωσίβιο στον ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιάννη Παπαγιάννη

Η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ έχει ξεφύγει εντελώς. Αρκεί να σας πούμε ότι στο εσωτερικό του έχει αρχίσει να διαμορφώνεται μια τάση υπερβολής για συνεργασία με τον… ΣΥΡΙΖΑ από στελέχη που θέλουν να επιβιώσουν, καθώς βλέπουν ότι κινδυνεύουν να μην μπουν στην επόμενη Βουλή. Ίσως γι” αυτό ήταν σε έξαλλη κατάσταση ο Ευ. Βενιζέλος.

Μάθαμε ότι τηλεφώνησε σαν μαινόμενος ταύρος στους συνεργάτες του ζητώντας να βάλουν φρένο στην διαρροή στοιχείων μίνι έρευνας για τη Δημοκρατική Παράταξη που δεν είχε αποτελέσματα για τον μελλοντικό ηγέτη της.

Είχε όμως ένα άλλο ενδιαφέρον εύρημα, το οποίο έδειχνε πως οι περίπου 950 κεντροαριστεροι που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο επιθυμούν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η επανεμφάνιση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας έχει προκαλέσει συνολικότερη αναστάτωση στην Χαριλάου Τρικούπη. Λίγα λεπτά μετά την αποστολή των αποτελεσμάτων ακολούθησαν εκρηκτικά τηλεφωνήματα με το ΠΑΣΟΚ να ζητεί τα ρέστα από τους εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας. «Δεν μπορείτε να μιλάτε εξ ονόματος της δημοκρατικής παράταξης και να μπερδεύετε τον κόσμο» έλεγαν στους περίφημους «58″, που, ως γνωστόν, δεν συμμετείχαν ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς» – εξελίξεις οι οποίες αποκλείεται να μην έχουν επιπτώσεις και στην κυβέρνηση Σαμαρά. Κι όχι μόνο θα έχουν, αλλά είναι πολύ πιθανό τα διαλυτικά φαινόμενα στο κόμμα του Ευ. Βενιζέλου να οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Από τη στήλη «Danger-Διαπλοκές» (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

The post Σωσίβιο στον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα