Πώς να μειώσεις τη ζάχαρη που καταναλώνεις

08:01 22/9/2014 - Πηγή: iPop

Η ζάχαρη είναι για τον οργανισμό σου μία επικίνδυνη τροφή! Δεν έχει καθόλου θρεπτικά στοιχεία και μπορεί να σε βλάψει περισσότερο απ’όσο φαντάζεσαι. Πρέπει, λοιπόν, να σου μάθουμε πώς να μειώσεις τη ζάχαρη που καταναλώνεις για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να δεις το δείκτη της ζυγαριάς να πέφτει με γρήγορο ρυθμό χωρίς καν να το καταλάβεις.

Τρόποι να μειώσεις τη ζάχαρη!Πίνε φυσικούς χυμούς και όχι τυποποιημένους: Οι έτοιμοι χυμοί είναι πλούσιοι σε συντηρητικά και ζάχαρη ενώ οι φρέσκοι σε βιταμίνες και ενέργεια.Άλλαξε συνήθειες: Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις σταδιακά
και όχι με τη μία. Ξεκίνα, λοιπόν, από τον καφέ που μέχρι σήμερα έπινες πολύ γλυκό. Αφαίρεσε λίγο από τη ζάχαρη σου καθημερινά. Έτσι, θα το συνηθίσεις ευκολότερα και δε θα νιώσεις τόσο έντονα την απώλεια της ζάχαρης από τη ζωή σου.Πιες λευκά ποτά: Τα ποτά σε παραπλανούν. Μπορεί να πίνεις ένα γλυκό ποτό αλλά σίγουρα δεν υπολογίζεις τη ζάχαρη που περιέχει την ώρα που το καταναλώνεις. Πιες, λοιπόν, αντί για μαυροδάφνη, ξηρό λευκό κρασί και άσε πια τα κοκτέιλ.Αντί για γλυκό φάε φρούτο: Πολλές φορές θες απλά κάτι γλυκό για να ξεγελάσεις τον ουρανίσκο σου. Μην τρέχεις κατευθείαν κάθε φορά στο ζαχαροπλαστείο. Ξεκίνα από σήμερα. Άνοιξε το ψυγείο σου και απόλαυσε ένα γλυκό φρούτο πχ. μια ώριμη μπανάνα ή λίγο πεπόνι.Πρόσθεσε περισσότερες φυτικές ίνες στον καθημερινή σου διατροφή: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που το έκαναν, μετά από λίγες μέρες μειώθηκε η επιθυμία τους για ζάχαρη.

The post Πώς να μειώσεις τη ζάχαρη που καταναλώνεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα