Διοικητής ΟΑΕΕ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για μετεγκατάσταση των επιχειρηματιών στην Βουλγαρία

10:26 18/10/2016 - Πηγή: iPop

Μια πρόταση που προκάλεσε αντιδράσεις. Ο διοικητής του ΟΑΕΕ φέρεται να πρότεινε στους επιχειρηματίες που δεν μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές, να πάνε στη Βουλγαρία!

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσακίρης σε συζητήσεις που έκανε στην Φλώρινα και τη Βουλγαρία για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, φέρεται να πρότεινε σε επιχειρηματίες εάν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις εισφορές, να μετεγκατασταθούν στην Βουλγαρία.

Ο

κ. Τσακίρης μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου υποστήριξε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του.

Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου. Η συζήτηση αφορούσε την παρουσίαση του ασφαλιστικού νόμου. Εκεί ανέφερε κάποιος ότι με τέτοιες εισφορές και επιβαρύνσεις κάποιοι αλλάζουν έδρα και αναγκάζονται να πάνε στη Βουλγαρία

Ερωτώμενος απ’ την Πόπη Τσαπανίδου σχετικά με το τι απάντησε ο ίδιος, ο κ. Τσακίρης τόνισε:

Εγώ εξήγησα ότι εάν πάει κάποιος στη Βουλγαρία, ίσως έχει πρόβλημα την σύνταξή του στην Ελλάδα. Καθώς δεν δηλώνει το εισόδημά του στην Ελλάδα αλλά στη Βουλγαρία, θα πάρει σύνταξη στη Βουλγαρία, η οποία ενδεχομένως δεν θα του αρκεί για να ζήσει στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι πρέπει να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια στην Ελλάδα

The post Διοικητής ΟΑΕΕ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για μετεγκατάσταση των επιχειρηματιών στην Βουλγαρία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα