Δημιουργικά tricks για καθάρισμα

19:00 12/5/2014 - Πηγή: iPop

Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις μία περιουσία για να καθαρίσεις το σπίτι σου. Μπορείς να φτιάξεις μερικά δημιουργικά tricks για καθάρισμα στο σπίτι και να γλιτώσεις χρήματα, χρόνο και κόπο!

Βότκα για καθαρό στρώμα!

Κράτα στην άκρη τον πάγο, δεν πρόκειται να πιείς την βότκα αυτή τη φορά. Θα καθαρίσεις όμως χρησιμοποιώντας την. Το στρώμα, όσο και αν δεν του φαίνεται, είναι ένα από τα πιο βρώμικα κομμάτια του σπιτιού. Σκέψου ότι κοιμάσαι κάθε βράδυ πάνω σ αυτό το στρώμα, ιδρώνεις και δεν το καθαρίζεις ποτέ. Το αλκοόλ σκοτώνει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια, ενώ ταυτόχρονα

απολυμαίνει επίσης το στρώμα- σε αντίθεση με τα σπρέι καθαρισμού που συχνά απλά καλύπτουν τις μυρωδιές. Πάρε, λοιπόν, ένα φθηνό μπουκάλι βότκας και βάλτην σ ένα μπουκάλι με στόμιο για ψέκασμα. Ψέκασε κατά μήκος όλο το στρώμα σου και άστο να στεγνώσει.

Λεμόνι για καθαρό Microwave

Ανοίγεις την πόρτα του Microwave και ενώ είναι πεντακάθαρο, μυρίζει κάπως. Αν θέλεις να απομακρύνεις τις μυρωδιές, κόψε ένα λεμόνι στη μέση, ρίξε λίγο χοντρό αλάτι και ξεκίνα να τρίβεις το εσωτερικό του Microwave. Αν τώρα, έχεις ζεστάνει ρινόκερο μέσα στο Microwave και η μυρωδιά ακόμα και μ αυτό το trick δεν φεύγει, βάλε σ ένα μπολ λευκό ξύδι και άστο για 30 λεπτά μέσα με κλειστή πόρτα. Δεν χρειάζεται να το βάλεις σε λειτουργία.

Βερνίκι νυχιών κατά των σημαδιών στο μπάνιο

Όλο και κάποια στιγμή στη ζωή συ θα έχεις παρατηρήσει τα σημάδια που αφήνουν τα μπουκάλια του σαμπουάν στη μπανιέρα ή τα διάφορα μπουκαλάκια στο νιπτήρα. Πριν ακουμπήσεις το οτιδήποτε, στο μπάνιο, πέρνα τα με μία στρώση διάφανου βερνικιού νυχιών κι δώσε τέλος τα σημάδια!

The post Δημιουργικά tricks για καθάρισμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα