ZingyLand: To βραβευμένο ελληνικό app για τα παιδιά!

16:31 12/5/2014 - Πηγή: iPop

Μια φορά κι ένα καιρό… δημιουργήθηκε η ZingyLand, μια χώρα γεμάτη διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και μετάλλια για παιδιά ηλικίας έως 8 ετών! Κάθε ιστορία που θα βρίσκεται στο ZingyLand app είναι μοναδική και στοχεύει στο να εμπνεύσει, να διασκεδάσει αλλά και να διδάξει τους μικρούς μας φίλους, αγοράκια και κοριτσάκια.

Η εμπειρία στο ZingyLand app βασίζεται στο τρίπτυχο Διαβάζω – Παίζω – Κερδίζω. Κάθε βιβλίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό παραμύθι και είναι συνδεδεμένο με 3 ειδών εκπαιδευτικά παιχνίδια και 4 μετάλλια επιβράβευσης.

Tip!

Η εφαρμογή, απέσπασε το βραβείο Best

Family Application για την Ελληνική αγορά στο 4ο Συνέδριο Mobiles & Apps Awards 2014

Η εφαρμογή προσφέρει:

Τρεις τρόποι ανάγνωσης : δυνατότητα ανάγνωσης με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

Διάβασέ μου: Αφήγηση και πλήρης διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που προκαλούνται και από το παιδί
Διαβάζω μόνος μου: Χωρίς αφηγητή, αλλά με πλήρη διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που προκαλούνται και από το παιδί
Αναπαραγωγή: Αφήγηση χωρίς διαδραστικότητα, σε μορφή ταινίας

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

Κάθε ιστορία του ZingyLand app συνοδεύεται από 3 δωρεάν παιχνίδια: παζλ, κάρτες μνήμης και ζωγραφική με στόχο την ενίσχυση της παρατηρητικότητας, της δημιουργικότητας και της φαντασίας των μικρών μας φίλων.

Μετάλλια

Κάθε παραμύθι περιλαμβάνει 4 μετάλλια επιβράβευσης. Την πρώτη φορά που το παιδί θα ολοκληρώσει την ανάγνωση του παραμυθιού ή τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά παιχνίδια κερδίζει το αντίστοιχο μετάλλιο Ανάγνωσης, Παζλ, Μνήμης ή Ζωγραφικής. Όταν ολοκληρώσει όλες τις δραστηριότητες ενός βιβλίου κερδίζει πλέον το μεγάλο μετάλλιο του παραμυθιού. Όλα τα μετάλλια αποθηκεύονται στην βιβλιοθήκη του.

9 μοναδικές κατηγορίες παραμυθιών

Η θεματολογία και οι ιστορίες, δουλεύονται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, προκειμένου να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Υπάρχουν 9 μοναδικές κατηγορίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για την σωστή διαπαιδαγώγηση κάθε παιδιού έως 8 ετών.

Tip!

Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει 100% έλεγχο από τους γονείς. Επιπλέον, τα παραμύθια είναι μεταφρασμένα σε 4 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά!

Info!

Πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείς να βρεις εδώ. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για iPad

The post ZingyLand: To βραβευμένο ελληνικό app για τα παιδιά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα