Διαλογισμός όπου κι όποτε θες με το Headspace | Το app που θα ηρεμήσει το κεφάλι σου!

10:14 30/8/2017 - Πηγή: iPop
ΣτοHeadspace | παρελθόν σου έχουμε γνωρίσει τον κόσμο του διαλογισμού, ενώ σου έχουμε δώσει και μερικά μικρά tips για το πώς ν’ αγαπήσεις τον διαλογισμό, εάν το έχεις προσπαθήσει κάποιες φορές και δεν τα έχεις καταφέρει. Τώρα, ήρθε η στιγμή να σου γνωρίσουμε το Headspace, το νούμερο 1 app για διαλογισμό όπου κι όποτε θες, που μετράει σήμερα εκατομμύρια χρήστες σ’ όλο τον κόσμο.

Το Headspace σε βοηθά να μπεις στον κόσμο του διαλογισμού, ακόμα κι αν δεν το έχεις δοκιμάσει

ποτέ ξανά στο παρελθόν, ξεκινώντας απ΄τα βασικά, ενώ σε καθοδηγεί πλήρως με video animation, τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους ανάμεσα στα sessions.

Μπορείς να επιλέξεις πόση ώρα διαλογισμό θέλεις να κάνεις κάθε μέρα, αλλά και να ορίσεις μια συγκεκριμένη ώρα ώστε να σου έρχεται ειδοποίηση ότι είναι η ώρα του διαλογισμού!

Μετά τα basics, καλείσαι να επιλέξεις ένα απ’ τα πακέτα που σου ταιριάζει και ν’ αφήσεις το σώμα σου και το μυαλό σου να ηρεμήσει, με την καθοδήγηση των ειδικών.

Το Headspace ιδρύθηκε από τον Rich Pierson και τον Andy Puddicombe το 2012. Ο Puddicombe εκπαιδεύτηκε ως θιβετιανός βουδιστής μοναχός στο παρελθόν, συνεπώς τα sessions του Headspace αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο κύρος.

Εμείς δοκιμάσαμε το app και σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα να το κάνεις αμέσως download και να ξεκινήσεις διαλογισμό όπου και όποτε θέλεις!

Μπορείς να κατεβάσεις το Headspace για συσκευές Android εδώ και για συσκευές iOS εδώ.

The post Διαλογισμός όπου κι όποτε θες με το Headspace | Το app που θα ηρεμήσει το κεφάλι σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα