«Τι θα έκανες για την αγάπη;» | Φιλανθρωπική καμπάνια του Dior σχηματίζει μια «αλυσίδα αγάπης»

09:45 30/8/2017 - Πηγή: iPop
| Φιλανθρωπική«Εσύ, τι θα έκανες για την αγάπη;», ρωτάει ο Οίκος Dior στην πρώτη του φιλανθρωπική καμπάνια, μέσω της οποίας προσπαθεί να πείσει τον κόσμο να γίνει πιο τολμηρός για χάρη του έρωτα!

Η πρώτη φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Dior σχηματίζει μια «αλυσίδα αγάπης» (Love Chain) και μας καλεί ν’ απαντήσουμε με θάρρος στο ερώτημα που μας θέτει.

Η ιδέα πίσω απ’ την πρωτοβουλία είναι απλή: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημοσιεύσεις

μια φωτογραφία ή ένα video, στο οποίο θα απαντάς στην ερώτηση «κι εσύ, τι θα έκανες για την αγάπη;», βάζοντας το hashtag #diorlovechain.

Το post σου θα πρέπει να τελειώνει μ’ εσένα να καλείς τον επόμενο που θα συνεχίσει την «αλυσίδα αγάπης» του Dior. Στόχος είναι η αλυσίδα ν’ αγκαλιάσει όλη τη Γη!

Σημειώνεται πως για κάθε δημοσίευση με τη χρήση του hashtag #DiorLoveChain θα προσφέρεται 1 δολάριο στο φιλανθρωπικό ίδρυμα WE Charity, το φιλανθρωπικό τμήμα της οργάνωσης We Movement (πρώην Free The Children).

Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του οίκου Dior είναι οι Natalie Portman, Charlize Theron, Rihanna, Jennifer Lawrence, Bella Hadid, Johnny Depp και Robert Pattinson κ.ά.

The post «Τι θα έκανες για την αγάπη;» | Φιλανθρωπική καμπάνια του Dior σχηματίζει μια «αλυσίδα αγάπης» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα