Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις νέες φίλες της κολλητής σου!

09:29 30/8/2017 - Πηγή: iPop
Ας το παραδεχθούμε. Το να βλέπεις νέα άτομα να «εισβάλουν» στη ζωή της κολλητής σου, σου προκαλεί ένα αίσθημα δυσφορίας. Είναι τόσο εύκολο κι αναμενόμενο ν’ αρχίσεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου μαζί τους. Από εκεί που είχες συνηθίσει με την κολλητή να πηγαίνετε «πακέτο», τώρα ξαφνικά μιλάτε λιγότερο κι οι έξοδοί σας έχουν περιοριστεί. Δυστυχώς, αρκετές φιλίες περνούν κάποια στιγμή σ’ αυτό το στάδιο.

Εμείς σου προτείνουμε να σταματήσεις να συγκρίνεις

τον εαυτό σου με τις νέες φίλες της κολλητής σου και να κάνεις αυτές τις κινήσεις!

Κράτησε ζωντανό αυτό που κάνει τη φιλία σας ξεχωριστή

Το ότι η κολλητή σου έχει πλέον inside jokes και με τους νέους της φίλους, δεν σημαίνει ότι έχει ξεχάσει τη δική σας σχέση. Θυμήσου όλα όσα σας έφεραν εξαρχής κοντά και προσπάθησε να τα επαναφέρεις στη σχέση σας, που ενδεχομένως έχει ρουτινιάσει, για να τα υπενθυμίσεις και στη φίλη σου!

Μάθε νέα πράγματα για τη φίλη σου

Όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουμε. Είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τα νέα όνειρα και τους στόχους της κολλητής σου; Ξέρεις τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της ή έχεις μείνει σ’ αυτά που της άρεσαν παλιότερα; Κάθε σχέση, έτσι και η φιλική, είναι μια διαρκής ανακάλυψη νέων στοιχείων. Γνώρισε ξανά την κολλητή σου απ’ την αρχή!

Αφιέρωσε χρόνο στις δικές σου φιλίες

Μην δίνεις το 100% του χρόνου και της ενέργειάς σου σ’ ένα άτομο. Τώρα που η κολλητή σου έχει νέες παρέες, είναι μια καλή ευκαιρία να αφιερώσεις κι εσύ χρόνο στις δικές σου φιλίες. Βγες έξω, πήγαινε για ένα καφέ με παλιούς συμφοιτητές και δώσε σημασία και στα άλλα άτομα του περίγυρού σου.

Να είσαι ανοιχτή με τη νέα της παρέα

Να είσαι ανοιχτή με τη νέα παρέα της κολλητής σου γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να δώσεις την εντύπωση ενός «κολλημένου» μυαλού, που φέρεται κομπλεξικά επειδή της «έκλεψαν» τη φίλη. Γνώρισε την παρέα της, συζήτα πράγματα κοινού ενδιαφέροντος και πού ξέρεις, μπορεί να καταλήξετε μια μεγάλη παρέα στο τέλος!

The post Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις νέες φίλες της κολλητής σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα