Διαγωνισμός iPop.gr – «Τα κορίτσια» της Έμα Κλάιν θα γίνουν η καλύτερη συντροφιά σου τον Χειμώνα

13:08 24/11/2016 - Πηγή: iPop

«Τα κορίτσια» της Έμα Κλάιν. Ένα βιβλίο που θα σε καθηλώσει με μοναδικό τρόπο. Ένα βιβλίο που προσεγγίζει διαφορετικά την ευαίσθητη εφηβική ηλικία, την φιλία, το σεξ, ακόμα και το φόνο.

Πρόκειται για το πορτραίτο των έφηβων κοριτσιών που πρωταγωνιστούν στο μυθιστόρημα, ενώ παράλληλα, βλέπουμε και τη γυναίκα που κρύβεται μέσα τους, παρακολουθούμε τις γυναίκες στις οποίες εξελίσσονται τα έφηβα κορίτσια.

Η πρώτη συγγραφική προσπάθεια της Έμα Κλάιν, που βασίζεται στις δολοφονίες του Charles Manson που συγκλόνισαν την Αμερική, μπλέκει εύστοχα

όλες τις ανησυχίες, τους φόβους και τις ακραίες πράξεις στις οποίες μπορεί να φθάσει ένα κορίτσι, ένα παιδί ουσιαστικά ακόμα, που μοιάζει τόσο εύθραυστο και ευάλωτο μπροστά σ’ έναν ισχυρό άνδρα.

Πώς θα διεκδικήσετε ένα απ’ τα τρία αντίτυπα του βιβλίου «Τα κορίτσια»

Μπορείτε να διεκδικήσετε τρία αντίτυπα του βιβλίου «Τα κορίτσια» κάνοντας like και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα του iPop.gr στο Facebook.

Η υπόθεση του βιβλίου:

Βόρεια Καλιφόρνια, στη διάρκεια του βίαιου τέλους της δεκαετίας του 1960. Στις αρχές του καλοκαιριού, μία μοναχική και ψαγμένη έφηβη, η Ίβι Μπόιντ, βλέπει μια παρέα κοριτσιών στο πάρκο, κι αμέσως σαγηνεύεται από την ελευθερία τους, το αφρόντιστο ντύσιμό τους, την επικίνδυνη αύρα της αμεριμνησίας τους. Η Ίβι δε θ’ αργήσει να υποκύψει στον μαγνητισμό της Σούζαν, ενός μυστηριώδους μεγαλύτερου κοριτσιού, και να παρασυρθεί στους κόλπους μιας σέκτας και του χαρισματικού ηγέτη της που σύντομα πρόκειται να γράψουν ανατριχιαστική ιστορία. Κρυμμένο στους λόφους, το εκτεταμένο, άναρχο και ρημαγμένο ράντσο της σέκτας αποπνέει ζόφο, στα μάτια της Ίβι όμως είναι εξωτικό, συναρπαστικό, γεμάτο δονήσεις –ένα μέρος στο οποίο θέλει απεγνωσμένα να γίνει δεκτή.

Καθώς περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μακριά από τη μητέρα και τους οικείους ρυθμούς της καθημερινής ζωής της, και με την εμμονική προσκόλλησή της στη Σούζαν να δυναμώνει, η Ίβι αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην αδιανόητη βία, και σ’ εκείνη την κομβική στιγμή στη ζωή ενός κοριτσιού όπου τα πράγματα μπορούν να πάρουν τη χειρότερη δυνατή τροπή.

Τι λέει η Έμα Κλάιν για το βιβλίο της;

Εργαζόμουν πάνω στη συγγραφή ενός μυθιστορήματος στο Oakland της California, την ίδια περιοχή όπου τοποθετείται και η ιστορία στο βιβλίο «Τα κορίτσια» για μερικά χρόνια. Ξεκίνησα να δουλεύω πάνω στην παρούσα έκδοση πριν από περίπου δύο χρόνια. Φυσικά και γνώριζα για τους φόνους (του Charles Manson) που είχαν γίνει. Τα γεγονότα ήταν εκείνα γύρω απ’ τα οποία έκανα κύκλους, αλλά ποτέ δεν είχα εκφράσει ρητά ότι αναφερόμουν σ’ αυτά

Αξίζει να τονίσουμε ότι το βιβλίο «Τα κορίτσια» της Έμα Κλάιν κυκλοφορεί σε 33 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 32 γλώσσες, ενώ έχουν πουληθεί και τα κινηματογραφικά του δικαιώματα.

The post Διαγωνισμός iPop.gr – «Τα κορίτσια» της Έμα Κλάιν θα γίνουν η καλύτερη συντροφιά σου τον Χειμώνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα