Δες τη μούρη σου στο τοστ σου!

20:33 23/7/2014 - Πηγή: iPop

Δεν σου έφταναν οι selfies που βγάζεις σε κάθε πιθανό μέρος και με κάθε πιθανό τρόπο, τώρα μπορείς να τις τυπώσεις και παντού. Κάποιος μεγαλοφυής νους σκέφτηκε ότι το απόλυτο gadget για τα απανταχού ψώνια είναι να δει τη μούρη του στο τοστ του. Κάνε εικόνα: ξυπνάς το πρωί και αγουροξυπνημένος πας να φτιάξεις πρωινό, πριν καν κοιτάξεις στον καθρέφτη. Βάζεις το ψωμί του τοστ

στην τοστιέρα, περιμένεις να ψηθεί και ιδού! Μια τέλεια εκδοχή του εαυτού σου, από εκείνη τη selfie που είχες βγάλει όταν ήσουν βαμμένη χτενισμένη/φρεσκοξυρισμένος και με αέρα αυτοπεποίθησης. Την κοιτάς, τη θαυμάζεις και αποφεύγεις να πας στον καθρέφτη για να αντικρίσεις το είδωλο με τους μαύρους κύκλους και το θαμπό δέρμα.

Την πρωτότυπη αυτή τοστιέρα σχεδίασε ο Galen Dively, που μπορεί να κάνει κάθε τοστ σου να βγαίνει με την εικόνα της επιλογής σου. Από το πορτρέτο σου μέχρι το τατουάζ σου ή το αγαπημένο σου σχέδιο….

Έναντι 75 δολαρίων, μπορείς να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου στο site σου Vermont Novelty και η ειδική τοστιέρα για selfies θα κατασκευαστεί ειδικά για σένα. Μόνο με τα έξοδα αποστολής δεν ξέρουμε ακριβώς τι παίζει, αλλά το σημαντικό είναι ότι επιτέλους, μπορείς να φας το τοστ – απόλυτη ωδή στην ωραιοπάθεια!

The post Δες τη μούρη σου στο τοστ σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα