6 τρόποι να βελτιώσεις την εικόνα σου προς τα έξω χωρίς να πεις λέξη

20:02 23/7/2014 - Πηγή: iPop

Η γλώσσα του σώματος, όπως μας εξήγησε πολύ αναλυτικά η Ευτυχία του Psycho series, σε βοηθά να πεις άμεσα και ενδεχομένως πιο πειστικά όσα δεν λες με λόγια. Δες ποιες χειρονομίες, εκφράσεις και κινήσεις θα κερδίσουν το σεβασμό των άλλων και ποιες στέλνουν το λάθος μήνυμα, με λίγα λόγια πώς θα βελτιώσεις την εικόνα σου προς τα έξω με απλούς τρόπους.

Κράτα το πιγούνι σου

Είναι κάτι που βλέπουμε να κάνουν ισχυροί άνθρωποι, όπως ο Steve Jobs

στο εξώφυλλο της βιογραφίας του. Είναι μια χειρονομία που λέει «Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, θα βρω τη λύση».

Μη μαζεύεις τα χείλη σου

Όταν μαζεύεις τα χείλια σου προς τα μέσα είναι σαν να κρύβεις κάτι. Το κάνουν συνήθως οι άνθρωποι που νιώθουν άβολα για κάτι αλλά η εικόνα που δείχνεις προς τα έξω σίγουρα δεν βοηθά να πείσεις για τα λεγόμενά σου.

Ένωσε τα δάχτυλά σου στον αέρα

Σκέψου τον Donald Trump στο The Apprentice. Επίσης, ο Ομπάμα το κάνει τροποποιημένα, σαν να κρατάει μια αόρατη μπάλα μπάσκετ, χειρονομία που εμπνέει συμπόνια.

Έχε υπόψη την κλίση του κεφαλιού σου

Το θέμα είναι η κατεύθυνση. Εάν έχει κλίση προς τα δεξιά, είναι πιθανόν να θεωρηθείς ως πιο ελκυστικές και αν κλίση είναι προς τα αριστερά, θα θεωρηθεί πιο ευφυής. «

Σταύρωσε τα χέρια σου

«Έχεις ακούσει ότι όταν σταυρώνεις τα χέρια σου μοιάζεις σφιγμένος και κλειστός χαρακτήρας -πράγμα που είναι αλήθεια, αν δεν ξέρεις το άτομο. Αν είσαι μεταξύ φίλων, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να σταυρώνεις τα χέρια! Μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις ένα πρόβλημα, γιατί η κίνηση χρησιμοποιεί και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου σας: το αριστερό τμήμα της λογικής και το δεξί της δημιουργικότητας.

Μη σουφρώνεις τη μύτη σου

Ίσως το κάνεις ασυναίσθητα όταν χαμογελάς, αλλά η σουφρωμένη μύτη της, είναι σημάδι αηδίας. Προσπάθησε να ελέγξεις τη μύτη σου!

The post 6 τρόποι να βελτιώσεις την εικόνα σου προς τα έξω χωρίς να πεις λέξη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα