Δεν φοβάσαι μόνο εσύ. Το video που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι

14:25 23/9/2016 - Πηγή: iPop

Δεν φοβάσαι μόνο εσύ. Αλλά μόνο εσύ μπορείς να διώξεις τον φόβο. Αυτό είναι το μήνυμα του ανατρεπτικού video που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι.

«Είμαι διστακτικός, έχουμε άλλη θρησκεία άλλη γλώσσα, πως θα συνεννούμαστε. Δεν ξέρω, όλα τα σκέφτομαι, πως θα μείνουμε όλοι μαζί σ’ ένα σπίτι;» λέει ένας Έλληνας κοιτώντας την κάμερα, σχεδόν με απολογητικό τόνο στη φωνή του, και αφήνει τον θεατή να πιστέψει ότι είναι ένας από τους χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες οι οποίοι

ζητάνε τη βοήθεια μας… και όμως αυτό που φαίνεται δεν είναι αυτό που πραγματικά είναι!

Το πλάνο ανοίγει και βλέπουμε πως αυτές οι σκέψεις δεν ανήκουν σε κάποιον Έλληνα πολίτη ο οποίος σκέφτεται αν και πως θα βοηθήσει αλλά από έναν πρόσφυγα ο οποίος ζει με την οικογένεια του σ’ έναν από τους προσωρινούς χώρους φιλοξενίας. Αυτές είναι οι δικές του απορίες, οι δικοί του προβληματισμοί. Γιατί δεν φοβάσαι μόνο εσύ. Αλλά εσύ μπορείς να διώξεις τον φόβο..!

«Αλλά φυσικά και θέλουμε να φιλοξενηθούμε σ’ ένα σπίτι, να βάλουμε μία στέγη πάνω από το κεφάλι μας!» συνεχίζει να λέει ο πρόσφυγας.

Δεν φοβάσαι μόνο εσύ. Αλλά μόνο εσύ μπορείς να διώξεις τον φόβο. Άνοιξε το σπίτι σου και δώσε ελπίδα σ’ αυτούς που το έχουν ανάγκη!

Αν θέλεις και εσύ να βοηθήσεις μάθε πως στο homeforhope.gr ή καλώντας το 210.3233816.

Το Πρόγραμμα Φιλοξενίας και Στέγασης Home for Hope που υλοποιεί το SolidarityNow με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και τη χρηματοδότηση της ΕΕ, είναι μία δράση που σκοπό έχει να ενθαρρύνει τους πολίτες να προσφέρουν προσωρινή φιλοξενία σε έναν πρόσφυγα από 1 ημέρα μέχρι 2 μήνες.

Το spot υπογράφει η διαφημιστική Soho Square Athens η οποία δημιούργησε και το συγκινητικό διαφημιστικό για την μπύρα Αλφα, το οποίο «έσπασε» το internet!

The post Δεν φοβάσαι μόνο εσύ. Το video που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα