Δεν έχει dislike αλλά μπορείς να νευριάσεις και να κλάψεις με τα νέα emojis buttons στο Facebook

17:08 24/2/2016 - Πηγή: iPop

Δεν πα να χτυπιόμαστε κάτω για να δούμε το dislike; Δεν θα το δούμε! Πλέον, όμως, μπορείς να νευριάσεις και να κλάψεις με τα νέα emojis buttons στο Facebook!

«Love», «Haha,» «Wow», «Sad» και «Angry». Αυτές είναι οι επιλογές που έχεις πλέον πέρα από το γνωστό «Like» για να αντιδράσεις σε κάποιο πost ή status update των φίλων σου!

Μην περιμένεις να αλλάξει το σύμπαν και να γεμίσεις φατσούλες κάνω από

κάθε δημοσίευση, για να τα δεις πρέπει να περάσεις τον κέρσορα σου πάνω από το Like, ώστε να εμφανιστεί μία μπάρα. Επιλέγεις πιο θέλεις και κλικάρεις!

Δεν είναι και πολύ καινούρια νέα βεβαίως βεβαίως καθώς ο Mark Zuckerberg είχε κάνει την επίσημη ανακοίνωση αυτής της αλλαγής τον Οκτώβριο «Σήμερα λανσάρουμε το δοκιμαστικό Reactions button… ένα πιο εκφραστικό Like button» είχε πει.

Και γιατί όχι dislike; Και σ’ αυτό είχε απαντήσει ο Mark: «Για πολλά χρόνια μας ζητούν το dislike button. Δεν είναι κάθε στιγμή καλή και μερικές φορές θέλουμε να εκφράσουμε την συμπόνια μας. Αυτές είναι σημαντικές στιγμές που χρειαζόμαστε δύναμη για να μοιραστούμε περισσότερα συναισθήματα από ποτέ και το «Like» δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφραστούμε».

The post Δεν έχει dislike αλλά μπορείς να νευριάσεις και να κλάψεις με τα νέα emojis buttons στο Facebook appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα