Ο χαμένος δίδυμος αδελφός του Leonardo DiCaprio (photos)

15:31 24/2/2016 - Πηγή: iPop

Ο χαμένος αδελφός του Leonardo DiCaprio εντοπίστηκε και φαίνεται πως διεκδικεί τη δική του θέση ανάμεσα στο χώρο των διασημοτήτων και συγκεκριμένα στο χώρο του modelling…

Γνωρίστε τον Konrad Annerud, ο οποίος θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί ο χαμένος δίδυμος αδελφός του διάσημου ηθοποιού Leonardo DiCaprio. Ο γοητευτικός 21χρονος Annerud, εκ Σουηδίας ορμώμενος, είναι μπάρμαν και μουσικός, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του, αξιοποιώντας τα αναμφισβήτητα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά και τη γοητεία του, ασχολείται με το modelling. Αναμενόμενο…

Πρόσφατα μάλιστα ο «σωσίας» του Leo,

ο οποίος θυμίζει τη νεότερη version του DiCaprio, έτσι όπως τον θυμόμαστε από το κινηματογραφικό του ξεκίνημα, συμμετείχε σε φωτογράφιση για το νέο ανδρικό lookbook του πολυκαταστήματος Barneys της Νέας Υόρκης, φορώντας ρούχα Ralph Lauren. Η πρόταση ήρθε από έναν booker των Barneys, ο οποίος χαζεύοντας τις φωτογραφίες του νεαρού Annerud στο Instagram, αμέσως παρατήρησε την αδιαμφισβήτητη ομοιότητα με τον Leo και δεν έχασε την ευκαιρία να την εκμεταλλευτεί!

Head over to thewindow.barneys.com and check out the story! Link on my Twitter "KAnnerud"

A photo posted by Konrad Annerud (@konradannerud) on Feb 22, 2016 at 11:44am PST

Lookbook now live. @ralphlauren for @barneysman on Barneys.com

A photo posted by Konrad Annerud (@konradannerud) on Feb 22, 2016 at 10:06am PST

Και μπορεί να μην έχει ακόμα κλείσει το δικό του συμβόλαιο με κάποιο πρακτορείο μοντέλων, ωστόσο το μέλλον του Konrad Annerud, με αυτά τα χαρακτηριστικά, προδιαγράφεται πολλά υποσχόμενο και λαμπρό.

A new look for @ralphlauren Purple Label modeled by @konradannerud. Shop the lookbook link in our bio. ​

A photo posted by Barneys New York (@barneysman) on Feb 22, 2016 at 10:04am PST

Ο Annerud, σε συνέντευξή του, μιλώντας για το πως είναι να μοιάζει κανείς με έναν υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό δηλώνει: «Μπορεί να γίνει λίγο δύσκολο μερικές φορές, όταν οι άνθρωποι μου απευθύνονται, φωνάζοντας με Leo όμως, είναι διασκεδαστικό να είναι σαν κι αυτόν. γιατί και αυτός είναι όμορφος».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι συχνά η κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ελέγχου λέγοντας πως «είναι πολύ χειρότερα όταν είμαι στο εξωτερικό. Όταν ήμουν στην Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι, αναγκάστηκα να ξυρίσω το κεφάλι μου, καθώς πλήθος ανθρώπων με ακολουθούσε, νομίζοντας πως είμαι ο DiCaprio. Ήταν το πιο τρελό πράγμα που έχω βιώσει ποτέ! «.

Και μετριόφρων ο κύριος….

photo:telegraph

The post Ο χαμένος δίδυμος αδελφός του Leonardo DiCaprio (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα