7 τροφές που πρέπει να αρχίσεις να τρως το 2015

17:10 28/11/2014 - Πηγή: iPop

Θες να αρχίσεις μια καλύτερη διατροφή του χρόνου; Αν ναι, δεν είσαι μόνος. Εκατομμύρια άνθρωποι λένε ότι θέλουν να τρώνε υγιεινά… από Δευτέρα. Δυστυχώς, ένα 12% τα καταφέρνει μόνο και αυτό γιατί πρώτον, πρέπει να αρχίσεις να το σκέφτεσαι λιγότερο ως «δίαιτα,» και περισσότερο ως «υγιή τρόπο ζωής». Δεύτερον, με τις παρακάτω τροφές που πρέπει να αρχίσεις να τρως, είσαι εξασφαλισμένος:

Σπανάκι

Το σπανάκι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες Κ και Α, και φυλλικό οξύ. Συνδυάστε

φύλλα σπανάκι με χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, φρέσκο σκόρδο, και λίγα αμύγδαλα.

Παντζάρι

Τα παντζάρια είναι πλούσια σε φυλλικό οξύ, φυτικές ίνες και κάλιο. Δοκίμασέ να τα ψήσεις και να τα ανακατέψεις με ψημένες γλυκοπατάτες για να ελαφρύνει η γήινη γεύση τους.

Αβοκάντο

Το αβοκάντο βασικά είναι φρούτο, και είναι ένα από τα υγιέστερα τρόφιμα που μπορείς να φας. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε καρδιά-υγιή μονοακόρεστα λίπη.

Μύρτιλα

Τα βακκίνια είναι ένα πλήρες superfood με πάρα πολλά οφέλη. Τα μύρτιλλα βοηθούν στην καταπολέμηση της γήρανσης, την απόκρουση ασθενειών, μείωση της αρτηριακής πίεσης, την προστασία της καρδιάς και του εγκεφάλου, καθώς και στη βελτίωση της μνήμης. Τ ι άλλο να κάνουν;

Καρύδια

Τα καρύδια περιέχουν υγιή λίπη που μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα της χοληστερόλης σου. Φάε μια χούφτα των ακατέργαστων καρυδιών κάθε μέρα, ή ρίξε λίγο σαλάτες σου.

Σολομός

Ο σολομός είναι πλούσιος σε πρωτεΐνη μυϊκής ανάπτυξης και περιέχει καρδιακή-υγιή ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Ελαιόλαδο

Η έρευνα δείχνει ότι η μεσογειακή διατροφή, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του καρκίνου. Αντικατέστησε τα ανθυγιεινά τρόφιμα στη διατροφή σου, όπως η μαργαρίνη και τα φυτικά έλαια, με το ελαιόλαδο.

Πλέον δεν έχεις άλλες δικαιολογίες του στυλ δεν βρίσκω εύκολα τα φαγητά που χρειάζομαι. Τα περισσότερα από αυτά είναι εγχώρια. Κάνε ένα πρόγραμμα διατροφής και ξεκίνησε από σήμερα κιόλας.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post 7 τροφές που πρέπει να αρχίσεις να τρως το 2015 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα