Χτίσε σώμα με ασκήσεις 6 λεπτών με το φίλο σου! | Photos

17:20 20/4/2017 - Πηγή: iPop
| Photos

Θες να αποκτήσεις το τέλειο σώμα για το Καλοκαίρι εύκολα και γρήγορα; Σου έχουμε την λύση! Με την παρακάτω εξάσκηση των 6 λεπτών θα καταφέρεις να έχεις το σώμα που επιθυμείς να επιδεικνύεις στην παραλία. Δοκίμασε την με κάποιον φίλο σου ώστε να περάσει ευχάριστα η ώρα.

Παρακάτω η εξάσκηση

Διπλασιάστε τη διασκέδαση με αυτή τη συντροφική ρουτίνα από τον Juan Carlos Santana, διευθυντή του Ινστιτούτου Ανθρώπινων Επιδόσεων.

Τι χρειάζεσαι;

Έναν φίλο και μια μπάλα (μια μπάλα

μπάσκετ, μπάλα ποδοσφαίρου ή ιατρική μπάλα είναι καλύτερη)

Ιατρική μπάλα (Στοχεύει στην πλάτη, τους γλουτούς και τους δικεφάλους). Στερέωσε τα πόδια σου στο πλάτος του ώμου σου, κοιτάζοντας τον φίλο σου σε απόσταση περίπου 1 ποδιού μακριά. Κράτησε την μπάλα στο επίπεδο του θώρακα. Πέταξε την κάτω και πέρασε την μπάλα στο φίλο σου μέσω των ποδιών σου. Στάσου όρθια και επέκτεινε τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι. Πάρε την μπάλα. Επανέλαβε για 30 δευτερόλεπτα.

Στάση squat (Στοχεύει στους γλουτούς) Στάσου μπροστά από τον φίλο σου, τα πόδια σου στο μήκος των ώμων σου. Πιάσε τους βραχίονες σου. Περπάτησε προς τα πίσω μέχρι να επεκταθούν πλήρως τα χέρια. Χαμήλωσε σε στάση οκλαδόν, με το σώμα σηκωμένο και τα γόνατα δεξιά πάνω από τους αστραγάλους. Κρατήσου για 5 δευτερόλεπτα.

Υποστηριζόμενη γέφυρα (Στοχεύει στην πλάτη και τους γλουτούς). Κάθισε πίσω με την πλάτη: τα πόδια έξω, οι ωμοπλάτες συσπειρωμένες, οι κοιλιακοί και η σπονδυλική στήλη ψηλά. Κλείσε τα χέρια. Πίεσε τα πέλματα σου και σήκωσε τους γλουτούς σου, κάνοντας μια διαγώνια γραμμή με το σώμα σου. Ξεκουράσου πάνω στους ώμους του φίλου σου. Κρατήσου για 5 δευτερόλεπτα.

Εναλλάξ πόδια (Στοχεύει στους γλουτούς και μηρούς). Στάσου απέναντι από τον φίλο σου. Σήκωσε το αριστερό πόδι. Ο φίλος σου σηκώνει το δεξί. Λύγισε το μπροστά προς τους γοφούς, διατηρώντας τις πλάτες σε ευθεία. Κάτσε σε αυτήν την θέση για 5 δευτερόλεπτα. Άλλαξε πόδια.

Push-ups με ιατρική μπάλα(Στοχεύει στο στήθος). Ξεκίνησε σε θέση push-up, κοιτάζοντας τον φίλο σου. Βάλε το δεξί σου χέρι σε μια μπάλα. Κάνε ένα push-up μαζί, κάνοντας κάμψη με τους αγκώνες. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Δώσε την μπάλα στο φίλο σου. Επαναλάβετε αλλάζοντας πλευρές για 30 δευτερόλεπτα.

The post Χτίσε σώμα με ασκήσεις 6 λεπτών με το φίλο σου! | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα