Χειροπέδες στους Ρομά με τις Ferrari- Για ποιες γνωστές ληστείες ευθύνονται;

15:54 2/11/2016 - Πηγή: iPop

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των Ρομά με τις Ferrari που φέρεται να βρίσκεται πίσω από δεκάδες ληστείες και διαρρήξεις σ’ όλη τη χώρα.

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται πίσω και από τη διάρρηξη που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Άννας Βίσση.

Όπως διευκρινίζει η αστυνομία πρόκειται για την μεγαλύτερη υπόθεση των δεκαετιών στον τομέα των ληστειών-διαρρήξεων.

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται ευρείας

κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής στην οποία συνδράμουν τουλάχιστον 600 αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, πηγές της αστυνομίας δηλώνουν πως επρόκειτο για «την μεγαλύτερη υπόθεση των δεκαετιών στον τομέα των ληστειών και των διαρρήξεων, καθώς εδώ δεν εξαρθρώθηκε μία ή δύο συμμορίες, αλλά ολόκληρη η δομή τους».

Οι δύο πολυμελής ομάδας των Ρομά έλεγχαν τις υποομάδες τους και «χτυπούσαν» πόλεις, όπως η Αλεξανδρούπολη, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και φυσικά την Αθήνα.

Η ομάδα που κυκλοφορούσε με πανάκριβα οχήματα, όπως Porshe και Ferrari στα χτυπήματα τους είχαν βάλει στόχο χρηματοκιβώτια στα οποία υπήρχαν κοσμήματα και χρήματα. Ενώ η λεία τους φέρεται να ξεπερνούσε τα 200.000-300.000 ευρώ την φορά.

Τα άτομα που εντοπίσθηκαν από την αστυνομία διέμεναν σε πολυτελείς βίλες στην Αττική, τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια και άλλες πόλεις, ενώ δήλωναν άνεργοι και άποροι.

Στην σπείρα οι πρώτες πληροφορίες επισημαίνουν, πως ανήκαν τουλάχιστον 30 άτομα, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες σε 50 τουλάχιστον σπίτια και χώρους απόκρυψης κλοπιμαίων.

Οι έρευνες τονίζεται, πως συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από την Ασφάλεια Αττικής.

The post Χειροπέδες στους Ρομά με τις Ferrari- Για ποιες γνωστές ληστείες ευθύνονται; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα