Μπάσκετ γυναικών: Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός, πρωταγωνιστές οι χούλιγκαν(pics)

20:03 26/3/2017 - Πηγή: iPop

Για δεύτερη σερί φορά, ο Ολυμπιακός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών, αφού επιβλήθηκαν του Πανιωνίου στον τελικό με το εμφατικό 103-68. Οι «ερυθρόλευκες» ήταν πολύ καλύτερες καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από την ομάδα του Πανιωνίου.

Μπορεί, όπως αποκαλύπτει το τελικό σκορ, οι παίχτριες των δύο ομάδων

να πρόσφεραν ένα πολύ όμορφο θέαμα, πρωταγωνιστές όμως για ακόμα μια φορά στάθηκαν οι χούλιγκαν στις εξέδρες οι οποίοι δημιούργησαν επεισόδια εκτός γηπέδου πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά και εντός γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πριν την έναρξη του τελικού ομάδα οπαδών του Πανιωνίου προσπάθησε να κάνει «ντού» στο κλειστό γήπεδο «Μ. Λιούγκας» με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν και σε συλλήψεις. Μάλιστα οι οπαδοί του Πανιωνίου που προπσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο ήταν εφοδιασμένοι με πέτρες, φωτοβολίδες και καδρόνια.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα στα μέσα της τρίτης περιόδου, οπαδοί και των δύο ομάδων προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό που τους χώριζε, για να «παίξουν» ξύλο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση. Λίγη ώρα αργότερα και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας που απομάκρυνε τους ταραχοποιούς και απέτρεψε τη σύγκρουση, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Photos/Πηγή:sport-fm.gr, osfp.gr

The post Μπάσκετ γυναικών: Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός, πρωταγωνιστές οι χούλιγκαν(pics) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα