Ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Τι συνέβη;

19:53 13/4/2020 - Πηγή: iPop

Ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εν μέσω πανδημίας κορονοϊού και καραντίνας. Τι συνέβη στην όμορφη παρουσιάστρια; 

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της, τη ζωή της και όσα περνάει μες τη μέρα. Κάπως έτσι, λοιπόν, και μέσα από το Instagram είδαμε ότι συνέβη ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ίδια,

μάλιστα, ανέβασε ένα Instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους ακολούθους της στα social media για το ατύχημα που είχε, το οποίο ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρό.

Πριν από μερικές ώρες ανέβασε μια φωτογραφία που ανησύχησε τους followers της, αφού φαίνεται να έχει ελαφρώς τραυματισμένα πόδια, χωρίς βέβαια να δίνει λεπτομέρειες για το τι της συνέβη. Μάλιστα από τη φωτογραφία φαίνεται πως έχει σκιστεί και το σορτσάκι, το οποίο δεν τη γλίτωσε από το ατύχημα της παρουσιάστριας.

Τι της συνέβη και κατέληξε με γρατζουνιά και χτυπημένα πόδια; Μόνο εκείνη ξέρει. Πάντως αυτή την περίοδο μένει σπίτι και η μόνη της έξοδος είναι για να βγάλει βόλτα το σκυλάκι της.

View this post on Instagram

Λιώνω

Keywords
Τυχαία Θέματα