Το “stop” στα γυρίσματα φέρνει “διαζύγιο” στo backstage του MasterChef (Video)

17:41 13/4/2020 - Πηγή: iPop

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στο ειδύλλιο του MasterChef, αφού όπως φαίνεται Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη αποφάσισαν να διαλέξουν διαφορετικούς δρόμους, δίνοντας ένα τέλος στη σχέση τους. 

Μπορεί το φετινό MasterChef να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όμως πληροφορίες λένε πως Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη δεν είναι πια μαζί. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του διαγωνισμού μαγειρικής τράβηξε τα βλέμματα πολλών που συζητούσαν τη σχέση τους κατά τον διαγωνισμό. Όμως, όπως φαίνεται η παύση των γυρισμάτων του MasterChef έφερε νέες εξελίξεις στο ζευγάρι, το οποίο δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με το

ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο Δημήτρης και η Μαρία έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Η απόσταση λόγω κορονοϊού μάλλον μάλλον τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πράγματα, καταλήγοντας στο να μην είναι πια μαζί.

Μπορεί πολλοί να νόμιζαν πως το ζευγάρι αυτό θα συνεχίσει και μετά το παιχνίδι να είναι μαζί, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το ζευγάρι, μάλιστα, δε θα γιορτάσει μαζί το Πάσχα, διότι ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στην πρώην του.

Τα γυρίσματα του φετινού MasterChef έχουν σταματήσει κι οι παίκτες εδώ και έναν μήνα έχουν βγει εκτός παιχνιδιού. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του διαγωνισμού μαγειρικής δοκίμασε τη σχέση του εκτός παιχνιδιού κι όπως φάνηκε δεν κράτησε, αφού οι δύο παίκτες τράβηξαν χωριστούς δρόμους και ο Δημήτρης γύρισε στην πρώην του, με την οποία μένει και πάλι μαζί.

Τέλος το MasterChef… για λίγο! 

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη έχουν καταφέρει να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής. Ενδιαφέρον, βέβαια, θα έχει και η συνύπαρξή τους και πάλι στο MasterChef όταν χρειαστεί να μαζευτούν και πάλι στο σπίτι για τα γυρίσματα και για να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

Να θυμίσουμε βέβαια πως ο τελικός του παιχνιδιού ενδεχομένως να μεταφερθεί για τα μέσα Ιουνίου, ώστε να γίνουν οι τελικές δοκιμασίες όπως πρέπει.

Διάβασε ακόμα:

Αποχώρησε ένας απ’ τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef

Το άρθρο Το “stop” στα γυρίσματα φέρνει “διαζύγιο” στo backstage του MasterChef (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα