Αθήνα- Λευκωσία συμφωνούν για το Κυπριακό: «Καμία διάσταση στις απόψεις τους»

16:06 7/12/2016 - Πηγή: iPop

Για το Κυπριακό μίλησε για ακόμα μια φορά την Τετάρτη ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επανέλαβε πως Αθήνα- Λευκωσία συμφωνούν για το Κυπριακό. Όπως συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου μεταξύ της ελληνική και της κυπριακής κυβέρνησης «δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορετική προσέγγιση ή διαφωνία για το θέμα της διεθνούς διάσκεψης για το Κυπριακό στη Γενεύη».

Όταν μάλιστα, ο

κ. Χριστουλίδης ερωτήθηκε για τη διάσκεψη σημείωσε: «το αντικείμενο συζήτησης σε μια πολυμερή διάσκεψη αφορά ένα κράτος, που είναι η Κυπριακή Δημοκρατία, και δεν μπορεί να λείπει από τη συζήτηση το κράτος για το οποίο θα γίνει η συζήτηση».

Παράλληλα, ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε πως κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και ακολούθησε συζήτηση για θέματα ουσίας και θέματα διαδικασίας. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις που τέθηκαν και η συζήτηση αυτή θα συνεχιστεί με μια ίσως και δύο συνεδρίες του Εθνικού Συμβουλίου» συμπλήρωσε.

Ξεκαθάρισε, πως όλοι έχουν ανησυχίες και όπως είπε «εκείνο που έχει περισσότερη ίσως σημασία δεν είναι απλά να εκφράζουμε ανησυχίες, εκείνο που έχει σημασία είναι να προβαίνουμε σε τέτοιου είδους ενέργειες έτσι ώστε να μην υφίστανται τέτοιου είδους ανησυχίες».

Διαβάστε επίσης:

Τζανακόπουλος: Εντατικές προσπάθειες της Ελλάδας για δίκαιη λύση στο Κυπριακό

The post Αθήνα- Λευκωσία συμφωνούν για το Κυπριακό: «Καμία διάσταση στις απόψεις τους» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα