Αστείες αντιδράσεις σε Roller Coaster

17:31 27/8/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις πάει σίγουρα σε κάποιο Fun Park με τους φίλους και έχεις γελάσει μαζί τους, από τις αστείες αντιδράσεις σε Roller Coaster. Το τρενάκι ξεκινά και το γέλιο δεν σταματά.

Δεν έχει σημασία η ηλικία. Όλοι ανεβαίνουν στο Roller Coaster για να βιώσουν την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο. Πατεράδες, μανάδες, ακόμα παππούδες και γιαγιάδες θέλουν να δοκιμάσουν το πως είναι να φτάνεις τόσο ψηλά, που νομίζεις πως θα σου κοπεί η ανάσα μόνο και μόνο με ένα κοίταγμα προς τα κάτω. Όσο και αν

προσπαθήσεις να διατηρήσεις μια σοβαρή ή σέξι έκφραση για τον φακό, τζάμπα το κάνεις. Θα σε πιάσει την στιγμή που η γλώσσα σου έχει φτάσει στο αριστερό σου αυτί και τα μάτια σου έχουν τσακωθεί και κοιτά το ένα αριστερά και το άλλο δεξιά. Γι’αυτό την επόμενη φορά που θα ανέβεις φρόντισε να χαλαρώσεις, να έχεις καθαρό εσώρουχο και να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο απ’το να περάσεις καλά.

Σίγουρα κάποιες φορές έχει αποβεί μοιραίο για την υγεία αρκετών ατόμων, που δεν είχαν λάβει υπόψιν τους τις προειδοποιήσεις, αλλά μην μας πείτε πως δεν προειδοποιήσαμε και εμείς. Λοιπόν, φίλε αναγνώστη, πρόσεχε γιατί το παρακάτω βίντεο μπορεί να κάνω κακό στην υγεία σου και συγκεκριμένα στα μάγουλα σου, λόγω του άπλετου γέλιου που θα σου προσφέρει.

The post Αστείες αντιδράσεις σε Roller Coaster appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα